Overslaan en naar de inhoud gaan
Van Mol en Zoon

Bouwbedrijf Van Mol en zonen timmert stevig aan de toekomst

Van Mol en zonen is een familiebedrijf pur sang. Als bouwbedrijf verzorgen zij volledige nieuwbouw- en renovatiewerken. Met ongeveer 30 werknemers is Van Mol en zonen uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf. Dankzij hun kwalitatief eindwerk, kunnen ze rekenen op een groot netwerk en jarenlange relaties met bouwpromotoren. Zo werken ze al sinds 1990 aan de mooiste projecten.

Vader en zonen

In 1990 richtte vader Roel Van Mol dit bouwbedrijf op. Zijn focus lag vooral op kleine verbouwings- en bestratingswerken. In 2005 stapten zijn twee zonen, Jelle en Seppe, mee in de zaak. Zij zagen het groter en hadden andere interesses. Vanaf toen konden klanten ook beroep doen op Van Mol en zonen voor volledige nieuwbouw- en renovatieprojecten. De jongste broer Robbe steekt sinds 2016 mee de handen uit de mouwen in het familiebedrijf. Vader Roel heeft de fakkel nog niet helemaal doorgegeven aan zijn zonen. Hij is zelf nog te vinden op de werf en doet nog veel grondwerken en rioleringswerken. Hij doet het rustiger aan, maar stoppen zal hij waarschijnlijk niet snel. Met zijn vieren zijn ze nu zaakvoerders van Van Mol en zonen.

Troeven

Van Mol en zonen staat bekend om hun kwalitatieve en snelle werk. Het is ook een groot voordeel dat de klant bij hen terecht kan voor het volledige bouwproces. Van afbraak tot het dak en de afwerking. Ze streven er ook naar om innovatief te blijven nadenken. Zo bouwen zij met prefab beton. Dat wordt bij hele grote projecten al een lange tijd gebruikt, maar bij kleine projecten is dat nog niet zo vanzelfsprekend. Bij Van Mol en zonen zien ze althans wel de voordelen ervan in. Het zorgt ervoor dat de ruwbouw sneller staat waardoor er sneller naar een volgende stap in bouwproces geschakeld kan worden. Daarnaast is het familiale aspect ook een een grote troef van het bedrijf. De klant heeft rechtstreeks contact met de broers en kunnen hen altijd bereiken, ook 's avonds en in het weekend. Dat schept vertrouwen.

Van Mol en Zoon

Familiale sfeer

Ze dragen bij Van Mol en zonen niet alleen goed zorg voor hun klanten, maar ook voor de werknemers. Als ze iets vragen, komen de zaakvoerders, ploegbazen en werfleiders meteen helpen. Ze staan mee in de regen, kruipen mee in de put en gaan mee het dak op. Dat wordt enorm geapprecieerd door de arbeiders. Daarnaast zijn er regelmatig feestjes, koken de zaakvoerders bij de feestdagen en zijn er pintjes op vrijdag. Alles is bespreekbaar en als medewerker krijg je hier veel inspraak. Dat er collega's zijn die al 10 en 20 jaar bij Van Mol en zonen werken, is het grootste bewijs van de goede zorgen.

Uitbreiding

Van Mol en zonen blijft continu investeren in het familiebedrijf. Zo investeerden ze onlangs zwaar in hun machinepark. Dat wordt uitgebreid met een extra vrachtwagen, graafmachine en bouwkraan. Onder de naam Afbraakwerken Gebroeders Van Mol willen ze de afbraaktak van het bedrijf verder uitbreiden. Zo willen ze ook voor andere bedrijven afbraakwerken uitvoeren en niet enkel voor hun eigen projecten. Daarnaast gaan ze ook hun eigen bouwprojecten realiseren. Een nieuwbouwproject in Brasschaat met negen appartementen is ondertussen bijvoorbeeld volledig verkocht. Alle andere activiteiten blijven zoals ze nu zijn. Een pittige uitbreiding, dat kan je wel stellen.

Extra personeel

Het is geen verrassing dat ze bij Van Mol en zonen enkele extra handen kunnen gebruiken. In tegenstelling tot veel andere bedrijven waar ervaren arbeiders een grote streep voor hebben, zijn bij Van Mol en zonen schoolverlaters meer dan welkom. Jonge mensen beginnen bij Van Mol en zonen vaak als stagiair of met een leercontract. Zij zijn de toekomst en dat hebben ze in Loenhout goed begrepen. Als gedreven schoolverlater kan je je hier uitleven op de verschillende projecten. Je moet wel van een doordenkertje houden, want Van Mol en zonen heeft een grote liefde voor de iets moeilijkere en complexere projecten. Dat geeft na een succesvolle oplevering wel weer extra veel voldoening.

In contact komen met Van Mol en Zonen

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan