Overslaan en naar de inhoud gaan
Tonny Rutten Hamont Achel - Publi

Verwarmingsservice Tonny Rutten zorgt ervoor dat iedereen er warmpjes bij zit

Tonny Rutten doet bij de inwoners van Hamont-Achel en omstreken vast een belletje rinkelen. De verwarmingsservice is een vaste waarde in de streek sinds 1973, maar werd recent overgenomen door Bert en Debby. Zij kunnen rekenen op een twintigtal werknemers die elke dag paraat staan voor de plaatsing en het onderhoud van verwarmingssystemen of airco. 

Samenwerken vs. uw eigen ding doen

Voor wie graag zelfstandig werkt, is Rutten the place to be. Een gezonde portie plantrekkerij wordt hier alleen maar aangemoedigd. Anderzijds is de sfeer onderling minstens even belangrijk, waardoor het samenwerken in groep niet over het hoofd gezien mag worden. Eigen verantwoordelijkheid en samenwerking gaan hier hand in hand. 

Tonny Rutten Hamont-Achel - Publi

Technisch innovatief

Een ICT-award winnen kunnen ze bij Rutten alvast van hun bucket list schrappen. Het bedrijf werd destijds geprezen voor het digitaliseren van hun werksysteem. Investeren in een nieuwe, meer efficiënte technologie of tool doen ze hier maar al te graag. “Onze werknemers kunnen daar beter mee werken en dus een betere service geven”, weet Bert. Ouderwetse apparatuur ga je hier dus niet tegenkomen.  

Never stop learning

Vooruit willen is een eigenschap die ze hier graag zien bij hun werknemers. Om hen daarin te ondersteunen organiseert de firma regelmatig cursussen, via Buderus, waarbij collega-installateurs evenzeer welkom zijn. Op deze manier blijven werknemers bij met de nieuwste technologieën en kunnen ze hun groeiende expertise gebruiken ten voordele van de klant.  

In contact komen met Tonny Rutten

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Tonny Rutten - Martijn - Testi
Tonny Rutten

Martijn monteert al jaren ketels alsof ze voor hemzelf zouden zijn bij Verwarmingsservice Rutten

Martijn Van Genechten is na zijn stage blijven plakken bij Tonny Rutten. Als monteur weet hij alles over het zetten van ketels, onderhoud en het oplossen van storingen. Martijn laat zijn klanten niet...
Lees meer
rutten tony
Tonny Rutten

Breng je gedrevenheid naar Tonny Rutten, en leer het vak ter plekke.

Gemotiveerd, ambitieus en gedreven? Bij Tonny Rutten ontvangen ze met open armen. Dankzij opleidingen bij leveranciers wordt je gedrevenheid omgezet naar een rugzak vol nuttige kennis.
Lees meer
Tonny Rutten - Testi TV
Tonny Rutten

Waar een wil is, is werk bij Tonny Rutten

Op de schoolbanken leer je niet alles, liet Martijn ons weten. Gelukkig kan je bij Tonny Rutten heel wat bijleren terwijl je werkt. Wil je leren. En wil je werken? Laat je overtuigen door Martijn.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan