Overslaan en naar de inhoud gaan
Tonny Rutten - Martijn - Testi

Martijn monteert al jaren ketels alsof ze voor hemzelf zouden zijn bij Verwarmingsservice Rutten

Martijn Van Genechten is na zijn stage blijven plakken bij Tonny Rutten. Als monteur weet hij alles over het zetten van ketels, onderhoud en het oplossen van storingen. Martijn laat zijn klanten niet in de kou zitten!

Hoe ben je hier terechtgekomen, Martijn?

“Op school heb ik me gespecialiseerd in verwarming, om vervolgens hier stage te lopen. Toen die afgelopen was, ben ik hier direct mogen beginnen. Bleek als snel dat je op school niet alles leert, want ik kende nog heel veel zaken niet. Op zich was dat geen probleem, want ik leerde veel door met collega’s mee te gaan! In het begin is het vooral kijk en leer, daarna mag je alleen op pad om simpele onderhoudswerken te doen en zo bouw je steeds meer naar moeilijkere werken toe. Ik heb nooit bij een ander bedrijf gewerkt, want ik zit hier nu eenmaal goed (lacht).”

Tonny Rutten - Martijn - Testi

Hoe ziet jouw typische werkweek eruit?

“Heel wisselvallig! Soms ben ik om 18u terug thuis en soms om 16u30. Op papier werk je van 08u30 tot 16u, maar het kan gebeuren dat klussen uitlopen. Zoiets valt moeilijk op voorhand te voorspellen. We hebben een tablet waarin de bonnen verschijnen met wat je die dag gaat doen. De meeste communicatie verloopt via die tablet, maar ’s ochtends krijgen we nog extra uitleg. Als die opdrachten klaar zijn, zou het kunnen dat er al dan niet nog een afspraak bij komt. De planning is dus heel flexibel, waardoor hetzelfde van jou verwacht wordt.”

Wat zou je anderen vertellen die interesse hebben in deze job?

“Het werk blijft een uitdaging, het is elke dag iets anders. Je weet nooit op voorhand wat je gaat tegenkomen. Dat kan soms wat stresserend zijn, maar zo leer je je wel flexibel op te stellen. Wanneer ik de dag ervoor hoor wat ik moet gaan doen, dan ben ik al aan het nadenken van ‘Hmm, hoe gaan we dat oplossen…’. Dat is een leuke spanning die erbij komt kijken – het willen weten hoe je dat gaat fixen. Elke dag hetzelfde werk zou niets voor mij zijn!”
 

Met welke 3 woorden zou je nog je werkgever omschrijven?

“Groeiend, probleemoplossend en vooruitstrevend!”

In contact komen met Tonny Rutten

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

rutten tony
Tonny Rutten

Breng je gedrevenheid naar Tonny Rutten, en leer het vak ter plekke.

Gemotiveerd, ambitieus en gedreven? Bij Tonny Rutten ontvangen ze met open armen. Dankzij opleidingen bij leveranciers wordt je gedrevenheid omgezet naar een rugzak vol nuttige kennis.
Lees meer
Tonny Rutten Hamont Achel - Publi
Tonny Rutten

Verwarmingsservice Tonny Rutten zorgt ervoor dat iedereen er warmpjes bij zit

Tonny Rutten doet bij de inwoners van Hamont-Achel en omstreken vast een belletje rinkelen. De verwarmingsservice is een vaste waarde in de streek sinds 1973, maar werd recent overgenomen door Bert en...
Lees meer
Tonny Rutten - Testi TV
Tonny Rutten

Waar een wil is, is werk bij Tonny Rutten

Op de schoolbanken leer je niet alles, liet Martijn ons weten. Gelukkig kan je bij Tonny Rutten heel wat bijleren terwijl je werkt. Wil je leren. En wil je werken? Laat je overtuigen door Martijn.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan