Overslaan en naar de inhoud gaan
Thomas Interieur

Bij Thomas Interieur zit je goed. Letterlijk en figuurlijk.

Wie meubels zegt, zegt Thomas Interieur. Deze meubelwinkel is al sinds 1954 bekend in Tessenderlo en omstreken. Doorheen de jaren bleef de winkel steeds in handen van de familie Thomas: “Ik ben sinds 2018 verantwoordelijke geworden van dit familiebedrijf, dat destijds is opgericht door mijn grootouders. Maar zelf ben ik ook al sinds ’99 hier actief”, vertelt John Thomas, zaakvoerder. Om de familietraditie te helpen voortzetten, is Thomas Interieur op zoek naar de perfecte verkoopmedewerker.

Kwaliteit

Klassiek, modern, trendy. Voor ieder wat wils, want het meubelgamma en de woonstijlen zijn heel divers bij Thomas Interieur. De juiste stijl matchen met de juiste klant? Als sales profiel weet jij daar alles van. Met fierheid toon je onze klanten het productgamma in de toonzaal bestaande uit kwalitatief meubilair en home decoratie. Samen met een 12-koppig team, begeleid je ons cliënteel naar een Thomas-totaalinrichting. De winkel werkt trouwens samen met de betere leveranciers uit de branche en heeft een eigen service-, plaatsing- en herstelteam. Een hele brok kennis en kwaliteit hier in huis! 

Thomas Interieur

Productkennis

Heb je die kennis nog niet? Geen zorgen, je krijgt van ons een opleiding die het reilen en zeilen van Thomas Interieur helemaal duidelijk zal maken. Naast je collega’s die jou graag bijstaan, vallen we ook terug op onze leveranciers. Zijn er nieuwe producten in het gamma of krijgt iets een andere samenstelling/look? Dan nodigen ze je graag uit, zodat je weer helemaal mee bent! Ook de vertegenwoordigers van ons meubilair geven graag een woordje uitleg over de details van de producten, zodat je op jouw beurt die kennis kan gebruiken om klanten verder te helpen.  

Seal the deal

Als ons nieuwe sales profiel draai je natuurlijk mee in onze winkel. Ervaring is altijd gewenst, maar heb je van nature een commerciële flair en people feeling, dan laten we jou ook niet graag gaan! Een goede Thomas-verkoper is namelijk steeds klantgericht en positive minded. De juiste mentaliteit brengt je hier ver.

Verkopen bij Thomas Interieur? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Thomas Interieur

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan