Overslaan en naar de inhoud gaan
Thermoduct

Thermoduct is een cafévoetbalploeg die meedoet aan de Champions League

In Mortsel vinden we specialist in oppervlakteverwarming en koeling, Thermoduct. Een gezellige KMO met een joviale sfeer, maar desalniettemin één van de grootste spelers binnen België als het op oppervlakteverwarming aankomt. Het afgelopen jaar legden de Thermoduct-medewerkers meer dan 350.000 vierkante meter aan vloerverwarming: “Het is leuk om langs de ene kant een ‘cafévoetbalploegske’ te zijn qua sfeer, maar uiteindelijk mee te doen aan de Champions League”, lacht Vincent Van Puyvelde, Algemeen Directeur. 

Full service

Thermoduct is expert in oppervlakteverwarming en -koeling in alle mogelijke vormen. Van klassieke vloerverwarming, tot wandverwarming, klimaatplafonds en zelfs opritverwarming. “Kort gezegd: wij steken overal buizekes in”, lacht Vincent. De firma is daarbovenop de enige op de markt die een full service aanbiedt. Medewerkers werken met eigen producten, maken zelf verlegplannen op en voeren de eigenlijke installaties uit. Een unicum waarbij de volledige waardeketen in eigen handen ligt.  

Piece of pie

Collega’s worden vrienden. Op vrijdagavond een pintje drinken en een wekelijks taartmomentje zorgen ervoor dat die pure collegialiteit overstegen wordt. Bedrijfsfeestjes, teambuildings en persoonlijke opleidingen dragen bij aan een leuke teamsfeer waarbinnen zeker plaats is voor gelijkgezinden. Installateurs, accountmanagers en administratieve talenten mogen zich te allen tijde melden bij Thermoduct. Maar vergeet de taart niet!

Aan de slag

Ervaring is niet vereist. De kneepjes van het vak worden je hier namelijk met veel plezier aangeleerd. Wat wél nodig is, is een hands-on mentaliteit en de wil om te werken en leren. In het begin ga je mee op pad met onze ervaren installateurs en voorzien we voor jou de nodige opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan EHBO-cursussen en veiligheidsopleidingen. Eens je alles onder de knie hebt, ga je zelfstandig de baan op in alle vrijheid. 

Thermoduct versterken? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Thermoduct

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan