Overslaan en naar de inhoud gaan
Thermoduct

Met Jorn van Thermoduct wordt de grond onder je voeten al snel warm!

Jorn Lauman is installateur van vloerverwarming bij Thermoduct, specialist in oppervlakteverwarming en -koeling. Zijn grootste verantwoordelijkheden liggen in het plaatsen van vloerverwarming zelf (surprise) en inspelen op eventuele problemen. Zowel bij particulieren als bedrijven zorgt Jorn dat de voetjes warm blijven. 

Jorn, wat is het gekste project dat je al verwezenlijkt hebt?

“Dat was in een kathedraal. We komen soms op de meest absurde plekken (lacht). Maar dat is zeker wel tof! Meestal werken we in groepjes van twee. Bij sommige grote werven zijn we dan weer met 4, 5 of 6. Of soms alleen. Dat hangt van de werf af.”

Is er zo’n specifieke uitdaging waar je aan terugdenkt?

“Dat was een project in Veurne. Het uitdagende eraan was dat er heel veel moest gebeuren. Toen ben ik met een vriend van mij blijven slapen aan zee, zodat we niet elke dag op en af moesten. Dan schuilt de uitdaging erin om elke dag het nodige klaar te krijgen. Binnenkort komt er ook een project in Saint-Tropez aan. Een kelder van 1000 vierkante meter verzorgen - dat is een gigantisch huis. Als je zin hebt om zoiets te doen, bieden ze je op voorhand een vergoeding aan en dan is het aan jou om daarop in te gaan of niet. Dat gebeurt niet jaarlijks, maar ik denk dat alle collega’s hier wel al eens naar het buitenland zijn geweest.”

Had je al wat ervaring toen je hier aan de slag ging?

“Ik had wel al ervaring in de bouw, maar totaal niks qua vloerverwarming. Ik wist totaal niet hoe dat in zijn werk ging, maar ik had wel de chance dat hier een vriend van mij werkte. De collega’s leggen je echt alles goed uit. Je bent er vrij snel mee weg - het is zeker geen rocket science. Als je de wil hebt om te leren, kan je snel zelfstandig naar een werf toe. Vanaf dan doe je eigenlijk een beetje jouw eigen ding, zolang dat alles op het einde van de dag goed afgeleverd wordt. Eens je goed bent ingewerkt, krijg je veel vrijheid.”

Dat klikt dus wel, die collega’s onder elkaar?

“Ja, er hangt hier een vrij relaxte sfeer. Je hoeft hier niet te ‘knokken’ om alles af te krijgen, er is zeker ruimte om te lachen. Natuurlijk moet het werk wel klaar zijn, maar dat is perfect haalbaar binnen een normaal tempo. Er wordt zeker veel gebabbeld (lacht). De sfeer is optimaal wanneer we allemaal samen zijn. Sommige dagen staat er drinken klaar in het magazijn, dan drink je wat en doe je een babbeltje met iedereen. Het is niet zo dat er dan een specifieke dag wordt afgesproken. Soms rij je hier binnen en dan staat ineens iedereen hier (lacht).”

In contact komen met Thermoduct

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan