Overslaan en naar de inhoud gaan
Techni Masters

Word jij één van de nieuwe masterminds bij Techni Masters

In elke Vlaamse provincie vinden we ze terug. De storingstechniekers van Techni Masters verdelen hun kennis en kunnen over heel Vlaanderen. “Wij zijn gespecialiseerd in het outsourcen van kwalitatieve technische profielen – voornamelijk storingstechniekers. Zij zorgen voor het onderhoud van machines, zoeken mee naar storingen en zorgen ervoor dat de productie van de klant vlot en efficiënt kan blijven verlopen”, duidt Philip Paelinck, gedelegeerd bestuurder van Techni Masters en managing director van de overkoepelende Multi Masters Group. Momenteel rekent de firma op zo’n 80-tal masters, maar ze zien dit aantal op korte tijd graag evolueren naar 100. “De ambitie om te groeien binnen de groep is zéér groot.”

‘We fixen het’

Dat is het motto van Techni Masters. “Wij fixen het. De klant heeft een vraag en wij bieden de oplossing aan – zodat de klant kan focussen op zijn core business. De rest doen wij”, klinkt het. Hoe doen ze dat precies? Aan de hand van 4 keys. Respect, vertrouwen, een familiale sfeer en de kennis van de experten zelf natuurlijk. Goed aansluiten bij deze waarden is dan ook zeer belangrijk. De juiste attitude zorgt ervoor dat jij matcht met deze firma. Hoewel het bedrijf nationaal kan rekenen op 4.500 medewerkers, blijft de sfeer binnen de verschillende kantoren steeds familiaal. Alles is bespreekbaar binnen deze no-nonsense cultuur. Een vraag? Iets nodig? Spring gewoon à la minute even binnen!

Techni Masters

In de buurt en op maat van skills 

Te veel en te grote verplaatsingen doen, is nefast voor de ecologische voetafdruk. Dat begrijpen ze hier heel goed. Daarom wordt er steeds lokaal gekeken waar jij het makkelijkst inzetbaar bent. Geen lange uren op de baan, wel kwaliteit leveren in de buurt. “We beogen voor onze mensen een aangenaam werkklimaat te creëren. Een job op maat van jouw kennis en ervaring, lokaal, maar vooral ook voldoende uitdagend”, vertelt Philip. 

Opleidingscentrum

In maart 2022 startte het bedrijf een volledig nieuw opleidingscentrum. Philip verduidelijkt: “We hebben een trainingscoördinator aangetrokken die ervoor gaat zorgen dat we onze opleidingen op een veel hoger niveau kunnen aanbieden. We hebben fulltime iemand aangesteld om toolbox sessies en -opleidingen te geven en van werf tot werf te trekken – om zo onze masters te begeleiden in het proces.” Continu blijven bijleren? Check!

The extra mile

Om als storingstechnieker bij Techni Masters aan de slag te kunnen, ga je die extra mile waar een doorsnee technieker afhaakt. Je bent flexibel, denkt voortdurend mee met de klant en vindt jezelf elke dag opnieuw uit om die toegevoegde waarde te creëren voor de klant. En dat allemaal met de nodige creativiteit. “We zoeken mensen met ervaring die niet enkel kwalitatief werk kunnen afleveren, maar eveneens de capaciteiten hebben om zelf diagnoses te stellen op analytisch niveau.” En daar mag iets tegenover staan. Denk aan een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, interne opleidingen… Techni Masters zorgt ervoor. 

Techni Masters

In contact komen met Techni Masters

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Techni Masters
Techni Masters

Ga jij samen met Glenn storingen oplossen voor Techni Masters?

Glenn is storingstechnieker bij Techni Masters. Hij geeft je in deze video alvast een kijkje in zijn job als storingstechnieker.
Lees meer
Techni Masters
Techni Masters

Word als storingstechnieker deel van de Techni Masters familie!

Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische urgente storingen. Bovendien voer je geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens de...
Lees meer
Techni Masters
Techni Masters

Techni Masters zorgt voor een oplossing van elk technisch probleem!

Techni Masters in Merksem staat in voor het oursourcen industrieel onderhoud van productie-installaties en het facilitair onderhoud van de gebouwen. Techni Masters ondersteunt je om de structuur van...
Lees meer
Techni Masters
Techni Masters

Glenn, storingstechnieker bij Techni Masters: “Ik ben met mijn gat in de boter gevallen”

Als storingstechnieker bij Techni Masters in Merksem, onderhoudt Glenn als externe kracht de machineparken op fabrieken van klanten. Hij wordt op opdracht uitgezonden, daar waar de klant zijn...
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan