Overslaan en naar de inhoud gaan
staci

Jong en je wilt wat: Niels bekleedt als 21-jarige een sales- en aankoopfunctie bij Staci Belgium

Niels Dermul is nog maar 21 jaar en pas afgestudeerd, maar heeft wél al een positie weten te veroveren bij Staci Belgium, specialist in logistieke oplossingen en detail picking. Zijn stage viel er zo goed mee, dat Niels een vast contract aangeboden kreeg en deze met beide handen aannam. “Ik kreeg meteen veel mogelijkheden en kansen”, klinkt het. 

Niels, je bent dus nog niet zo heel lang van de schoolbanken af?

“Neen, in mijn laatste jaar Bedrijfsmanagement aan de hogeschool deed ik mijn stage bij Staci. Die opleiding was niet specifiek gericht op logistiek, maar ik heb wel al enige bagage meegekregen. Met de stage erbij gerekend, werk ik hier nu een jaar. Ik heb veel mogelijkheden aangeboden gekregen, wat er dus ook toe geleid heeft dat ik vast ben mogen beginnen. Momenteel word ik ingeschakeld bij de sales- en aankoopafdeling. Dat is een heel brede functie, gaande van verpakking en transport, tot alles wat wordt aangekocht en verkocht. Je krijgt hier veel kansen, maar je moet je natuurlijk ook bewijzen. 

Mijn functie houdt vooral het berekenen en organiseren van lopende acties in. We hebben heel veel multinationals als klant en dat brengt een hoop werk met zich mee. Wanneer zij bijvoorbeeld een nieuw voedingsmiddel of drankje uitvinden, moet dat gepromoot worden in de winkels. Dan zorgen wij ervoor dat de displays waar die producten instaan, in de winkels komen te staan. Dit hele proces organiseren en berekenen, is mijn functie. Wij zijn zowel actief binnen de automobielsector, de reissector, als de FMCG… We hebben overal wel ervaring in, wat natuurlijk ook diversiteit meebrengt. Het is altijd iets anders en dat vormt een uitdaging.” 

Staci

Waarom koos je specifiek voor Staci Belgium?

“Dat heeft heel veel te maken met de doorgroeimogelijkheden die ik hier gekregen heb. Het doel is om altijd vooruit te gaan. Het bedrijf op de eerste plaats natuurlijk, maar ook ikzelf. Ik heb wel echt het gevoel dat dat hier kan ja, absoluut. Gezien de kansen en verantwoordelijkheden die ik al gekregen heb… In de paar maanden dat ik hier ben, heb ik een volledige salescursus gehad. Heel tof en veel van geleerd. Intern zijn er ook veel meetings en lessen. Flex made is voor iedereen anders, dus het is belangrijk dat je ook blijft leren en doorgroeien. 

Ook omdat het een warme familie is natuurlijk. Oké, het blijft het bedrijfsleven, maar de collega’s helpen elkaar heel hard. Als je een probleem hebt, staat er altijd iemand klaar om je te helpen. Dat maakt het leuk. Op die manier lukken de acties.”

Kan je afsluiten met 1 leuk moment uit je jonge carrière hier?

“Goh, één moment gaat moeilijk zijn. Meerdere momenten? Ja, zeker en vast. Ik heb bijvoorbeeld al zelf verkoopgesprekken mogen leiden, prospectie doen en de klant overtuigen om te tekenen. Wat gezien mijn leeftijd toch een hele uitdaging is. Daarnaast heb ik ook projecten zelf mogen leiden. Dat komt in beide richtingen, als je iets onderneemt geeft hun dat ook een indicatie van: oké, hij wil het bedrijf laten groeien. Dan ga je ook die kansen krijgen. Ikzelf ben multi-inzetbaar omdat ik het bedrijf zoveel mogelijk wil helpen. 

Zo heb ik ook een deeltje customer service gedaan. Dat was ook heel tof. Ik zal het zo schetsen: elke keer wanneer je online iets bestelt en het pakketje komt aan, dan ben je blij. Wij zorgen ervoor dat onze klant elke keer blij is met dat pakketje. Als dat goed loopt, krijg je superveel bedankjes. 

Als je iets wil betekenen voor het bedrijf en geen nummer wil zijn, moet je zeker langskomen. Want echt waar, het is hier héél plezant om te werken!”

In contact komen met Staci

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan