Overslaan en naar de inhoud gaan
staci

Go-getters en achievers verzamelen zich bij Staci Belgium

Logistieke speler Staci Belgium is gelegen in het Antwerpse Boom. Een 100-tal medewerkers verzorgt hier alles wat te maken heeft met de logistieke dienstverlening voor materiaal, eventmarketing en marketing logistics. De firma straalt passie en gedrevenheid uit. En dat is precies wat Staci Belgium zoekt in haar nieuwe medewerkers. Zowel bij de firma in Boom, als in Beveren wordt er uitgekeken naar extra customer service medewerkers en allround magazijniers. 

People minded

Wij zijn een people minded bedrijf waar mensen volgens hun eigen sterktes en kracht kunnen werken en zich geen nummer voelen”, benadrukt Jens Vercammen, CEO bij Staci. Ervoor zorgen dat hun mensen mee zijn, staat hierbij centraal. Mee zijn met de bedrijfsvisie. Mee met onze passie voor groei, mee met onze passie voor onze klanten en projecten, maar ook mee met gezellige personeelsfeestjes of gewoon samen een kop koffie drinken.  

Groei x 3

Bij Staci Belgium is niet enkel het bedrijf in volle groei, want zowel klant als medewerker groeien mee. De firma gaat voor lange termijn keuzes die ervoor zorgen dat deze multinational nog verder blijft ontwikkelen en uitbreiden. Net zoals hun klanten. Net zoals hun medewerkers. Verschillende opleidingen en een nog steeds familiale werksfeer zorgen ervoor dat het beste uit elke werkkracht naar boven wordt gehaald. 

Go-getter

Iemand die ervoor gaat en niet bij de pakken blijft zitten. Zo iemand heeft Staci Belgium nodig. Samen met het bedrijf je schouders zetten onder projecten, is immers belangrijker dan kennis of een stukje papier. “Je kan diploma’s hebben, maar het is de mentaliteit in het kopke die telt. Als het daar goed zit, komen we al een heel eind”, besluit Jens.  

Werken bij Staci? Laat dan hieronder jouw gegevens achter! 

In contact komen met Staci

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan