Overslaan en naar de inhoud gaan
Sjegers

Word als nieuwe werknemer het uithangbord van S'Jegers Transport

"Ook een beetje geluk" antwoordt Ward S'Jegers bescheiden op de vraag waar S'Jegers Transport haar groei aan te danken heeft. Al meer dan 25 jaar hard werken en inspelen op de noden van de markt maakte dit familiebedrijf één van de grootsten in België. Maar als het van de ambitieuze familie S'Jegers afhangt, is het groeiverhaal nog lang niet uitgeschreven. De vraag is groot. Het aanbod iets minder. Daarom is S'Jegers Transport op zoek naar nieuwe collega chauffeurs om mee hun schouders te zetten onder dit succesverhaal.

Familiebedrijf sinds 1995

In 1995 trok vader Karl S'jegers de deur dicht van het eerste familiebedrijf in de biersector om zijn eigen dromen na te jagen. Hij kocht een oplegger en een vrachtwagen en was vertrokken. Al meer dan 25 jaar groeit S'Jegers Transport bijna sneller dan het licht. Ondertussen stapten ook zoon en dochter, Ward en Jolien, mee in het verhaal. Met drie zijn ze bestuurder van S'Jegers transport en vullen ze mekaar wondermooi aan. Zo is vader Karl S'Jegers altijd te vinden op de baan als vrachtwagenchauffeur, zorgt Jolien S'Jegers voor de administratie en vergunningen en neemt Ward het dagdagelijkse beleid voor zijn rekening.

Unicum in de transportsector

S'Jegers Transport werkt enkel samen met Belgische chauffeurs, volgens de Belgische wetgeving en Belgische loonbarema's. Als we vragen wat S'Jegers Transport onderscheidt van andere transportfirma's is het bij uitstek dat wel. Chauffeurs kunnen elke dag rekenen op de beste voertuigen, aanhangwagens én op werkzekerheid met een vast contract. De vraag in de transportsector is groter dan het aanbod en dankzij het grote klantenbestand van S'Jegers Transport staat de planning al weken op voorhand vol.

S'Jegers

Toekomstplannen

Hard werken, nooit achteromkijken en altijd vooruitkijken. Dat is wat S'Jegers Transport gebracht heeft tot waar het vandaag staat. Die strategie werkt en zetten ze met veel plezier en ambitie de komende tijd verder. Transport moet groener en milieuvriendelijker, dus daar wordt hard aan gewerkt. Zo rijden er alvast vrachtwagens van S'Jegers Transport op LNG als brandstof. De ambitie van S'Jegers Transport is niet om de grootste te worden. Wel om alles te kunnen aanbieden waar haar klanten nood aan hebben. Extra opslagruimte was één van die noden. Zo gezegd, zo gedaan, want zo bouwde S'Jegers Transport voor haar klanten al magazijnen in Diest en Tessenderlo van in totaal 40.000 m².

Internationale en nationale ritten

De vrachtwagens en chauffeurs van S'Jegers Transport kan je al op het wegdek vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië, Spanje en Polen. Chauffeurs kunnen zelf aangeven of ze graag kortbij huis rijden of liever langeafstandsritten doen. Daar wordt altijd rekening mee gehouden. Niemand zal ooit onderweg zijn naar Polen als die dat niet ziet zitten. Dankzij het brede gamma aan transporten kan S'Jegers Transport haar klanten alles bieden waar ze nood aan hebben, maar kunnen ook chauffeurs rekenen op een betrouwbare, flexibele werkgever die naar hen luistert.

S'Jegers zkt. nieuwe chauffeurs

Om aan de stijgende vraag te kunnen beantwoorden, is het team van 400 chauffeurs op zoek naar extra gemotiveerde collega's. Ervaring is geen must. Zo lang je maar zelfstandig kan werken, stiptheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt en wil meedenken met het bedrijf zit je bij S'Jegers Transport op de juiste plek. In ruil voor jouw inzet kan je rekenen op een correcte verloning, werkzekerheid en een vast contract.

S'Jegers

In contact komen met S'Jegers

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan