Overslaan en naar de inhoud gaan
S'Jegers

Robert en Jeroen: "Ik heb me nog nooit ergens zo gewaardeerd gevoeld als hier."

Robert rijdt met vrachtwagens terwijl Jeroen eraan sleutelt. Samen vertellen ze over hun job bij S'Jegers Transport.

Dag Robert en Jeroen, kunnen jullie me wat meer vertellen over jullie job bij S'Jegers Transport en hoe jullie hier zijn terechtgekomen?

Robert: Voor ik 6 jaar geleden bij S'Jegers Transport begon, werkte ik in Nederland in luchtvracht. Dat was mijn ding niet. Mijn neef werkt hier bij S'Jegers Transport en was altijd heel lovend over het bedrijf. Ik hoorde alleen maar positieve dingen, dus ben zelf op gesprek gekomen. Ik had er meteen vertrouwen in en ben hier begonnen als vrachtwagenchauffeur en niet meer weggegaan.

Jeroen: Ik ben hier 3,5 jaar geleden gestart als chauffeur en ondertussen ben ik een half jaar mecanicien. Voor ik hier begon hoorde ik ook steeds van verschillende mensen wat een fijn bedrijf dit is om voor te werken en dat plaatje klopt ook volledig. Na 3 jaar als chauffeur hier gewerkt te hebben, heb ik gevraagd om mecanicien te mogen worden. Die interesse had ik altijd al en dankzij de open sfeer en communicatie hier heb ik die vraag in alle open- en eerlijkheid kunnen stellen.

Hoe onderscheidt S'Jegers zich ten opzichte van andere transportfirma's?

Robert: We werken hier altijd met enkel Belgische nummerplaten. Dat is uniek. In andere bedrijven kan het al eens voorvallen dat de goedkopere werkkrachten de mooie, verre ritten mogen doen. Dat is hier niet.

Jeroen: Inderdaad. Er wordt hier ook echt geluisterd naar jouw noden. Ondanks dat we een heel groot bedrijf zijn, heerst hier een hele familiale sfeer. Onderling, maar ook tegenover de zaakvoerders. We kunnen zelfs in het weekend naar Karl of Ward bellen en met hen praten. Als dat kan in een bedrijf met 400 chauffeurs... Chapeau!

Sjegers

Jeroen: Zonder een hoog diploma kan je hier toch een heel mooi loon verdienen. Al is de job mentaal wel niet te onderschatten.

Robert: Nee, dat klopt. Het is niet fysiek hard werken, maar het is wel vermoeiend.

Jeroen: Inderdaad. Je maakt lange dagen, je moet constant geconcentreerd zijn op de baan, de planning moet gevolgd worden, er zijn controles onderweg, ... Dat brengt soms wel wat stress met zich mee.

Robert: Maar je krijgt er veel voldoening voor in de plaats. Zeker op langeafstandsritten kom je op hele mooie plekken. Dat voelt af en toe zelfs een beetje als vakantie.

Welke eigenschappen bezit jullie ideale, nieuwe collega?

Jeroen: Eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect zijn belangrijke eigenschappen. Daarnaast moet je ook wel collegiaal zijn en willen werken. Oprichter Karl geeft zelf het mooiste voorbeeld: hij is zelf vanochtend om 7 uur vertrokken en rijdt nog elke dag.

Robert: Je moet inderdaad écht graag chauffeur zijn en het niet enkel doen voor geld.

Met welke 3 woorden zou je S'Jegers Transport omschrijven?

Jeroen: Eerlijk, familiaal en toekomstgericht. Je ziet echt dat ze hier blijven investeren en willen blijven groeien. Ik heb echt het gevoel dat ik hier mijn pensioen ga halen.

Robert: Daar sluit ik mij volledig bij aan. Als je ziet hoe hard het hier vooruit is gegaan de afgelopen jaren... Dat belooft voor de toekomst.

Sjegers

In contact komen met S'Jegers

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan