Overslaan en naar de inhoud gaan
Sign & Display WG

Sign & play bij Sign & Display

Sign & Display is marktleider als het aankomt op bewegwijzering en lichtreclame. Met twee afdelingen, in Diest en Ekeren, produceert en plaatst het bedrijf bewegwijzering zowel binnen als buiten – een combinatie die uniek is binnen de branche. “In Diest focussen we vooral op bewijzering voor de binnenkant van gebouwen. In Ekeren produceren we meer maatwerk, al dan niet verlicht, voor buitentoepassingen. Die laatste kan trouwens ook gebruikt worden voor binnen-signalisatie - een cross-over tussen de twee filialen dus. Dat maakt ons apart en ook innovatief!”, vertelt Maarten Vrijsen, Managing Director bij Sign & Display. 

Kernwaarden

Drie zijn het er. Drie kenwaarden omschrijven, omhullen en ontplooien zich in en rond Sign & Display. Vakmanschap, ondernemerschap en samenwerking kenmerken deze bedrijfscultuur. Doorheen het hele werkproces komt elk teamlid met een sterk staaltje vakmanschap op de proppen. Stuk voor stuk vakmensen die weten wat ze doen én volgens de regels van de kunst. Daarnaast ondernemerschap. In hart en nieren, maar vooral in het werk: “Iedereen ziet zichzelf hier als een soort mini ondernemer die zichzelf steeds probeert te verbeteren en bij te sturen”, klinkt het. En daar heb je een team voor nodig dat je daarin kan ondersteunen. Nooit alleen, altijd in team. 

Sign & Display team

Persoonlijke bewegwijzering

We beogen elke medewerker centraal te zetten”, stelt Maarten. Een aangename werkomgeving en een goede carrièrebegeleiding is wat ze hier te bieden hebben. Start je nog maar pas bij Sign & Display? Om je integratie binnen het bedrijf zo optimaal mogelijk te laten verlopen, krijg je een verantwoordelijke toegewezen bij wie je steeds terechtkan!

Wie ben jij?

Idealiter word jij één van onze nieuwe baanmonteurs. Hierbij is het belangrijk dat je graag buiten werkt, zowel zomer als winter, én graag op hoogte. Kan jij deze twee dingen al afvinken? Nice. Heb je daarnaast ook nog eens een open mindset, werk je steeds stipt en punctueel en heb je reeds affiniteit met de bouw? Ding ding ding, we have a winner!

De weg naar een job bij Sign & Display? Die vind je hier! Vul je gegevens in en we contacteren je snel.  

In contact komen met Sign & Display

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan