Overslaan en naar de inhoud gaan
Sign & Display WN header

Monteur Sander: “Ik voel de trots in mijn werk”

Sander Coenen werkt sinds 2020 bij Sign & Display. Hij begon bij het Diestse bedrijf, met een tweede vestiging in Ekeren, als monteur. Ondertussen combineert hij die rol met de functie van grafisch vormgever. “Toen ik hier twee jaar geleden begon, waren vooral de variatie, het met de handen werken en de persoonlijke sfeer de dingen die me overtuigden.”

Sander, vertel eens kort wat Sign & Display precies doet? 

“Kort gezegd het monteren van veiligheidssignalisatie, routesystemen en bewegwijzering in zowat elk denkbare setting. Alles wat iemand de weg kan wijzen binnen een bedrijf of gebouw, dat installeren wij.”

Wat overtuigde jou destijds om hier aan de slag te gaan?

“Toen ik hier twee jaar geleden begon, waren vooral de variatie, het met de handen werken en de persoonlijke sfeer de dingen die me overtuigden. Ondertussen kan ik bevestigen dat de relatie met de collega’s heel vriendschappelijk is. Je bent uren met elkaar op pad, je verblijft zelfs regelmatig samen op hotel. Samen eten, elkaar helpen waar nodig, inspringen voor elkaar, dat gebeurt hier allemaal heel spontaan. En dat is gewoon heel fijn.”

Op hotel gaan voor een signalisatiebedrijf, in wat voor scenario gebeurt dat?

“Als we een project hebben wat verder van huis, zoals bijvoorbeeld recent nog het ziekenhuis in Roeselare, blijven we regelmatig overnachten op hotel in de plaats van steeds heen en weer te rijden en zo uren in de bestelwagen te verliezen. We zullen wel eens een dag in de week naar huis rijden om even thuis te zijn en wat materiaal bij te halen op het bedrijf, maar we proberen de onnodige verplaatsingen te beperken. Voor die hotelovernachtingen krijgen we bovendien een vergoeding, dat is ook mooi meegenomen.”

Sign & Display WN midden

Wat is je favoriete herinnering bij Sign & Display?

“Een project waar ik erg trots op ben, is Quartier Bleu in Hasselt. Daar alle signalisatie installeren was al een hele ervaring, maar om er dan nadien te gaan winkelen en al die bordjes te zien hangen… Als je dan kan zeggen ‘dit hebben wij gedaan’ en beseft dat je aan zoiets groot hebt meegewerkt. Dan voel ik de trots in mijn werk, dan ben ik fier.“

Jijzelf bent een voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden bij Sign & Display. Hoe zit dat juist?

“Ik ben hier begonnen als monteur, maar in mijn achterhoofd dacht ik wel aan de functie van grafisch vormgever, hetgeen ik heb gestudeerd. Dat is echter nooit op voorhand besproken. Als je ambities hebt, is het hier zeker mogelijk om van monteur door te groeien naar hoofdmonteur of zelfs een andere functie. Als jij echt wilt, zal dat zeker opgemerkt worden. Dat je als monteur bent begonnen, is dan enkel maar een voordeel. Zo weet je, wanneer je bent doorgegroeid naar een andere functie, wel exact hoe het er in de praktijk aan toegaat bij de monteurs.”

Een afsluitend vraagje: hoe zou je het bedrijf omschrijven in drie woorden?

“Hands on, vriendschappelijk en kwaliteit.”

In contact komen met Sign & Display

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan