Overslaan en naar de inhoud gaan
SD Schrijnwerkerij

Dominique is trotse vakman in het atelier van SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw

Dominique begon als plaatser bij SD Schrijnwerkerij en interieurbouw. Op minder dan twee jaar tijd is hij kunnen doorgroeien tot vaste waarde in het atelier.

Hoe ben je terechtgekomen bij SD Schrijnwerkerij en Interieurbouw, Dominique?

Dominique: Ik was pas verhuisd naar deze regio en kreeg een folder in de brievenbus van SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw. Het bedrijf sprak me meteen aan omdat ze met hout werken en het fijnere werk uitvoeren. Bovendien was ik ook niet meer gelukkig op mijn vorige job. Ik had weinig variatie in mijn werk en de sfeer zat niet goed. Nood aan verandering heeft ervoor gezorgd dat ik hier terecht ben gekomen. 

SD Schrijnwerkerij

Intussen ben je hier bijna twee jaar in dienst. Hoe ben je hier begonnen?

Dominique: Ik ben hier begonnen als plaatser. Na een jaar heb ik aangegeven dat ik liever in het atelier wilde werken. Het gesprek met Stijn verliep heel open en rustig. Mijn job in het atelier vind ik ontzettend interessant. Je werkt bijna iedere dag aan een ander project. Gezien we aan maatwerk doen, is het werk heel gevarieerd en dat maakt het zo uitdagend. 

Hoe ziet een werkdag in het atelier eruit?

Dominique: De manier van werken in het atelier is heel aangenaam. We starten om zeven uur ‘s ochtends en beginnen met een briefing van wat er op de planning staat. Om negen uur nemen we een kleine pauze en bespreken we wat er al gedaan is en welke moeilijkheden we ondervinden. Dit doen we meerdere keren op een dag. Op deze manier kunnen we snel schakelen en fouten opsporen. Dit komt het werkritme en de efficiëntie ten goede.

SD Schrijnwerkerij

Haal je veel voldoening uit je job?

Dominique: Ja, absoluut. Als we het eindresultaat zien, zijn we altijd heel trots. Er worden intern foto’s gedeeld van elk afgerond project. Dat werkt zeker motiverend. We mogen hier bovendien met zeer goed materiaal werken dat het mogelijk maakt om mooi werk af te leveren. De projecten waar SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw aan werkt, zijn vaak complexer en dat maakt de job spannend en uitdagend. Je hebt hier de kans om mee te denken aan verbeterprocessen. Als je denkt dat een project beter en sneller uitgevoerd kan worden dan mag je dat aankaarten en wordt het getest. Het feit dat je hier mag meedenken zorgt ervoor dat je je geapprecieerd voelt . 

Hoe is de sfeer binnen het bedrijf?

Dominique: De sfeer is hier echt top. We zijn één groot team. Er wordt hard gewerkt maar er wordt ook veel gelachen. We vinden het heel belangrijk dat je eerlijk kan zeggen wat er op je maag ligt. Je kan ook steeds bij de zaakvoerders (Stijn en Jef) terecht als je meer uitdaging nodig hebt of als je iets anders wil bespreken. Voordat corona roet in het eten gooide, kwamen we elke vrijdag met de collega’s samen om iets te drinken. Ik ben hier twee jaar geleden met open armen ontvangen. Het is hier heel gezellig! Iedere werknemer wordt geapprecieerd en is een belangrijke schakel binnen het bedrijf.

SD Schrijnwerkerij

Hoe ziet je ideale nieuwe collega eruit?

Dominique: Iemand die joviaal is en hard kan werken maar ook eens goed kan lachen, zou goed binnen ons team passen. Ervaring is hier wel een pluspunt. Het is belangrijk dat onze nieuwe collega mee- en vooruitdenkend is. Je krijgt hier veel vriendschap van de collega’s dus het zou fijn zijn als hij ook een sociaal persoon is.

In contact komen met SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan