Overslaan en naar de inhoud gaan
SD Schrijnwerkerij

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw zoekt vakmannen die uit het juiste hout gesneden zijn

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw kreeg de afgelopen tijd een groeispurt van formaat. Op 6 jaar tijd groeiden ze van 7 medewerkers naar een team van 50 hardwerkende collega's. Hun specialisatie is het realiseren van houtskeletbouw en dak- en gevelwerken gecombineerd met maatkasten, keukens en binnendeuren voor zowel particulieren als de B2B-markt. SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw is een klinkende naam in Herentals en omstreken maar is daarnaast ook al jarenlang de vaste partner van aannemers, (interieur)architecten en projectontwikkelaars in België en Nederland.

SD Schrijnwerkerij

Kwaliteit en klanttevredenheid

Klant is óveral koning. Maar bij SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw ademen ze deze uitdrukking. Ze zetten 100% in op evenveel tevreden klanten. En dat loont. Bij SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw wordt alles in hun eigen atelier vervaardigd. Dat zorgt ervoor dat ze snel kunnen schakelen en kunnen inspelen op de noden en wensen van de klant. Dankzij hun eigen atelier blijft ook de kwaliteit hoog. Daarnaast heeft de klant ook steeds één contactpersoon als aanspreekpunt tijdens de samenwerking. Dat zorgt voor vlotte en efficiënte communicatie en vertrouwen.

Digitale workflow

Een bedrijf dat evolueerde van een eenmanszaak naar meer dan 50 medewerkers, dat brengt wat uitdagingen met zich mee. Om de communicatie tussen het kantoor, het atelier en de werven gestroomlijnd te laten verlopen, sprongen ze op de digitale kar. Vandaag loopt alles gesmeerd via een digitaal systeem dat alle offertes, bestellingen, planningen, facturatie,... verzamelt. Op deze manier blijven ze ook achter de schermen steeds innoveren en optimaliseren.

SD Schrijnwerkerij

Het juiste team en de juiste projecten

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw groeit en is van plan dat te blijven doen. Voor SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw is het prioritair om uitdagend projecten te kunnen verwezenlijken. Ze selecteren steevast projecten die helemaal hun ding zijn, waar het team graag aan meewerkt en waar het hele bedrijf na afloop fier op kan zijn. In haar groei neemt SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw graag de juiste mensen mee: passie voor hout en vakmanschap en een grote dosis goesting om erin te vliegen inbegrepen. Kortom, diegenen die uit het juiste hout gesneden zijn worden met open armen ontvangen.

In contact komen met SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan