Overslaan en naar de inhoud gaan
Resitec

Open communicatie en vertrouwen dragen ze bij Resitec hoog in het vaandel

Sinds 1988 staat Etienne Van Dooren aan het hoofd van Resitec in Wommelgem. Resitec is specialist in het plaatsen van industriële vloeren in kunsthars. Voornamelijk gaat het over epoxy en PU-vloeren. Resitec staat industriële bedrijven bij in het aanbieden van oplossingen om vloeren en personen te beschermen tegen allerlei blootstellingen en mogelijke gevaren. Het hele Resitec-team denkt voortdurend creatief na over nieuwe en innoverende oplossingen zodat ze steeds kunnen blijven voldoen aan de noden van de klant.

Duurzame kunstharsoplossingen

Een vloer in kunsthars is volledig naadloos. In vergelijking met tegelvloeren heeft kunsthars geen voegen. Dat maakt van kunsthars een uiterst geschikt materiaal in industriële omgevingen. Afhankelijk van de noden van de klant, past Resitec de vloer aan. Zo kunnen chemische belastingen of de nood aan anti-slip of een anti-statische vloer een invloed hebben op de uiteindelijke keuze. Kunstharsvloeren zijn een zeer duurzame oplossing. Ondanks de zware belasting op de vloeren en intensieve activiteit gaan goed onderhouden vloeren meerdere decennia mee. Bijkomende troeven van kunsthars zijn dat het esthetisch mooi is en makkelijk te reinigen is. Niets dan voordelen.

resitec

Kwaliteit & flexibiliteit

Resitec werkt met producten van topkwaliteit. Dat is algemeen geweten. Klanten kunnen ook na de plaatsing blijven rekenen op de expertise van Resitec. Als de vloer wordt beschadigd door een machine of chemische belasting is het belangrijk om snel in te grijpen. Dankzij de flexibele ingesteldheid die ingeburgerd is in het Resitec-team kan er op zo'n momenten snel geschakeld worden zodat de schade beperkt en hersteld wordt.

Open communicatie

Zaakvoerder Etienne hecht veel waarde aan open communicatie binnen het team. Vandaag telt Resitec 27 werknemers. Één voor één worden ze betrokken in het verhaal van het bedrijf. Goede en minder goede cijfers, nieuwe of misgelopen contracten,... Er zijn geen geheimen. Dat zorgt voor een wederzijds vertrouwen. Elke werknemer weet dat alles bespreekbaar is en dat aan alles een mouw gepast kan worden. Werknemers zijn geen nummers bij Resitec. Evaluatiegesprekken laten ze ook achterwege. In plaats daarvan gaan ze in gesprek met medewerkers over hoe ze zich voelen binnen het bedrijf en wat er beter kan.

resitec

Vertrouwen

Etienne vertrouwt zijn team blindelings. Ze krijgen alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen agenda te bepalen. Dat brengt natuurlijk een grote verantwoordelijkheidszin met zich mee maar dat resulteert steevast in trotse en betrokken medewerkers. Nieuwe collega's moeten passen bij de waarden van het bedrijf en zin hebben om opgenomen te worden in een familiaal, open en hardwerkend team. Specifieke technische voorkennis om bij Resitec aan de slag te gaan is geen must. Er bestaat immers geen ‘kunstharsschool’. Nieuwe medewerkers kunnen rekenen op een intensieve, interne opleiding.

In contact komen met Resitec

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan