Overslaan en naar de inhoud gaan
Q-Snacks

Yorim heeft zijn eigen broodje op de kaart staan bij Q-Snack: de frisYOvis

Als zoon van Barbara, de zaakvoerster, helpt Yorim geregeld mee in broodjeszaak Q-Snack. “Ik ben heel rustig begonnen, maar nu kunnen we samen zelfs de drukste dagen met twee aan als dat nodig is”, vertelt hij. “Eigenlijk doe ik van alles… Het bedienen van klanten, het aanvullen van producten, zorgen dat de klanten blij zijn met hun broodjes en de winkel netjes is… Maar het liefst van al babbel ik en ben ik bezig met klanten.”

Hoe is jouw band met collega’s, Yorim?

“Ik ben zelf een heel sociaal persoon. Wat we hier vertellen tegen elkaar, gaat nauwelijks over het werk. Dat gaat dan van: ‘Oh seg, gisteren heb ik iets meegemaakt…’. Je kan alles vertellen. Als ik zie dat er iets is, vraag ik ook meteen wat er scheelt. Dan vertellen ze dat ook tegen mij. Ik denk niet dat dat overal zo gebeurt. De sfeer is hier heel open – alles is bespreekbaar.”

Is die band hetzelfde met de zaakvoerster? Of moeten we zeggen ‘mama’? ☺

“Dat is mijn mama, inderdaad (lacht). Maar als we aan het werken zijn, zijn we eigenlijk gewoon collega’s – maar dan iets familiairder. Alleen zeg ik soms ‘mama’, maar voor de rest is er geen verschil. Ze doet dat goed. Het is niet zo dat ze commandeert, ze geeft eerder tips. Het komt altijd langs twee kanten. Ze is echt een collega van iedereen en werkt vollenbak mee. Ik zou zelfs durven zeggen dat ze voor twee man kan werken.”

Barbara: “Amai, merci!”

Q-Snacks

Welke dag vind je hier het leukst?

“Dat zijn meestal de vrijdagen. Na een drukke week word je al eens iets vergeetachtiger (lacht). Als je bijvoorbeeld een klant bediend hebt, je aan de kassa komt om af te rekenen en je niet meer weet wat je gemaakt hebt. Zo vroeg een klant een club americain. Ik maak dat, kom aan de kassa en zeg: “Wat heb ik nu weer gemaakt?”. Dat zijn de grappige momenten, want de klanten lachen daar ook hard mee. 

Barbara: “Ja, ik weet ook nog zo’n goei. Vorige vrijdag had een klant 2 broodjes club boulet besteld. Ik had ze gemaakt, maar meteen erna komt die klant terug: “Er ligt geen boulet tussen”. Alles lag erop, behalve de boulet (lacht). Ik zonk in de grond van schaamte, maar die mens was zo aan het lachen... Mijn collega’s dan ook! Ja, ook wij maken fouten en daar wordt gewoon mee gelachen. Dat werkt veel beter dan boos te worden.”

Waarom zou je iedereen aanraden om voor Q-Snack te kiezen als werkgever?

“Als je werkt, moet je het graag doen. Als je hier werkt zorgen de sfeer en klanten daar automatisch voor. Als je in het plaatje past, dan werk je hier heel graag - daar ben ik zeker van. Daarnaast oogt het hier mooi. De zaak ligt er nooit rommelig bij, maar wordt altijd goed verzorgd en heel proper gehouden. Elke dag wordt alles tot in detail gepoetst. Dat zie je elders niet. Het is precies alsof je elke dag in een gloednieuwe zaak stapt. Dat is aangenaam om te werken en geeft veel voldoening.”

Tenslotte, wat is jouw favoriete broodje?

“Een martino Q-Snack. Een gewone martino is met americian, martinosaus, ui en augurk. De Q-Snack-versie is met americain, ketchup, mosterd, ui, augurk, kappertjes, paprikapoeder en tabasco. Een vrij pikante dus, en wat aan de zuurdere kant. Onze schoonvader heeft die gecreëerd, aangezien martinosaus vroeger niet bestond en ze ‘em toen zo maakten. 

Klanten kunnen ook zelf een broodje samenstellen. Er is er ook eentje dat naar mij vernoemd is: een frisYOvis. Dat is met seldersalade, zalm, tomaat en peper. Keilekker! Zo hebben we ook een tinebroodje, stijntonijn, tombacon… Heel tof, ook voor de klant!”

Wil jij binnenkort ook als broodje op de menukaart van Q-Snack prijken? Solliciteer dan snel!

Q-Snacks

In contact komen met Q-Snack

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan