Overslaan en naar de inhoud gaan
Q-snacks

Bij Q-Snack is de sfeer even warm als de broodjes die vers uit de oven komen

17 jaar geleden kreeg ik de kans om een broodjeszaak te starten. Ik had hier totaal geen ervaring in, maar de passie voor het vak zorgde ervoor dat we ondertussen in en rond Leuven gekend zijn voor onze glimlach en huisbereide producten”, vertelt Barbara, zaakvoerster bij broodjeszaak Q-Snack in Wijgmaal. En in die passie wil Barbara jou graag meenemen. ‘Ik?’. Ja, jij. Barbara is namelijk op zoek naar die persoon die de kers op de taart vormt binnen het Q-Snack-team. Of het tomaatje op hun smosje. Of het spekje in hun ajuinsoep. Of…

Home made, best made

Wat je zelf doet, doe je meestal beter. Dat heeft ook het team van Q-Snack goed begrepen. Salades, zoals garnaal of tonijn, worden hier from scratch zelfgemaakt. Bouletjes, gehaktbrood, warme gerechten… Alles komt hier vers uit de oven of staat de pruttelen op het fornuis. Dit home made concept maakt dat het aanbod van Q-Snack niet enkel vers is, maar ook héél groot en gevarieerd. Als medewerker houd je je hier dus niet enkel bezig met het maken van broodjes, maar sta je in voor een waaier aan verantwoordelijkheden. Groot pluspunt? “Dingen die op het einde van de middag overblijven, zoals koffiekoeken en warme gerechten mogen ze meenemen naar huis. Daar is iedereen altijd blij mee!”, lacht Barbara.

Q-snacks

Leuk kiekenkot

Zit je met een ei dat niet bedoeld is om tussen broodjes te leggen? Wil je ergens over praten of gewoon iets vragen? “Blijf daar niet mee rondlopen. We communiceren altijd open en eerlijk”, klinkt het. Je komt hier terecht in een hecht 3-koppig team dat werkt als een geoliede machine en alles aan elkaar kwijt kan – inclusief glimlach. Niet enkel naar de klant toe, ook binnen het team wordt er heel wat gegrapt en gelachen. “Soms is het een kiekenkot, maar wel een leuk kiekenkot”, lacht Barbara. 

Met hart en ziel

Iemand die het hart op de juiste plaats heeft en het wíl doen. Dat zoeken ze hier. “Iemand spontaan en vrolijk, waaraan ik het kan leren om het met hart en ziel te doen”. Wat betekent dat precies? Goed met mensen kunnen omgaan en een luisterend oor bieden. Hier maak je niet enkel broodjes, maar ga je mee in het verhaal van de mensen. “Als een klant bijvoorbeeld een bad day heeft, dan luister je daar met veel liefde naar”, klinkt het. 

Aan de slag bij de Q-Snack? Laat hieronder jouw gegevens achter!

Q-Snacks

In contact komen met Q-Snack

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan