Overslaan en naar de inhoud gaan
Princess Keukens

Bij Princess Keukens spelen ze graag kraantje de voorste

Neen, een typefout is het niet. Princess Keukens is maar al te graag pionier als het aankomt op innovatie binnen de keukenindustrie. Dit kan enkel waargemaakt worden met een grote portie inzet en een flink geoliede machine waarbij iedereen goed op elkaar is afgestemd. Om die machine nog beter te laten draaien, is deze keukenbouwer op zoek naar extra helpende handen.

Gekende speler

Princess Keukens is al actief in de keukenindustrie vanaf 1978. Een hoop ervaring en aanzien maakt dat ze een gekende en bekende speler is onder keukenbouwers. Hierdoor is de firma vaak top of mind bij vele Belgen, en misschien zelfs ook bij enkele Nederlanders. Princess Keukens beperkt zich namelijk niet tot Limburg, maar installeert haar keukens soms tot over de landsgrenzen heen. “We hebben zelfs 3 keukens staan in Curaçao. Bij Helmut Lotti bijvoorbeeld”, lacht Kenan Kargin, zaakvoerder bij Princess Keukens in Zutendaal.

Princess Keukens

Never change a winning team

Exclusief op maat. Ergonomisch. Kwalitatief hoogstaand. De medewerkers van Princess Keukens leveren vakwerk af. Niet zomaar vakwerk, maar exclusief maatwerk in combinatie met ergonomisch gemak. The extra mile, dus. Hierdoor geven ze verschillende concullega’s het nakijken, die vaak enkel focussen op het afleveren van een keuken. Een gedreven team van plaatsers, binnenhuisarchitecten, boekhouders enzovoort, geeft elke dag het beste van zichzelf. “Alleen kan je heel veel, maar samen kun je wonderen verrichten”, aldus Kenan. 

Princess Keukens zkt. Prins(ses)

Goede profielen zijn steeds welkom. Hierbij is vooral belangrijk dat je een verzorgd voorkomen hebt en de klanten steeds correct behandelt. Iedere klant, groot of klein, hoort een ambassadeur te zijn en daar zorg jij mee voor! Daarnaast voel je je thuis in teamwork: “De collegialiteit moet top zijn. Je hoeft niet getrouwd te zijn met elkaar, maar je moet wel respect hebben voor iedereen”. Liefde voor de job en liefde voor collegialiteit is wat hier telt. Heb je bovendien al wat ervaring? Dan heb je een streepje voor. Al is er steeds voldoende tijd en ruimte om te leren.

Princess Keukens

In contact komen met Princess Keukens

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan