Overslaan en naar de inhoud gaan
Princess Keukens

6 snelle vragen aan Jos, meestergast bij Princess Keukens

Jos Penders werkt al 25 jaar bij keukenwinkel Princess Keukens. Hij startte er als magazijnier, maar vond door de jaren heen zijn weg naar meestergast. Zo maakt de Jos planningen op, meet hij alles op ter plaatse en regelt hij een vlot verloop van het werk. Om wat meer inzicht te krijgen in hoe het er op de werkvloer precies aan toe gaat, stelden we hem 6 snelle vragen.

Hoe is de sfeer onder collega’s, Jos?

“We zijn maar met een kleine groep: vier plaatsers. Daardoor is het contact heel nauw. Op het werk doen we van alles! We gaan af en toe eens iets drinken, bijvoorbeeld. Soms komen we ‘s ochtends eens een halfuurtje vroeger. Dan drinken we een tas koffie met elkaar en doen we een babbeltje. Je merkt dat dat de groep wel goed doet.”

Is de verstandhouding met de zaakvoerder even gemoedelijk?

“Ja, als je Kenan ziet, dan merk je meteen dat hij niet echt ‘baas-baas’ is. Het gaat er allemaal gemoedelijk aan toe. Als je met privézaken of problemen zit, mag je er altijd met hem over praten. Dat is geen enkel probleem.”

Princess Keukens

Wat is tot nu toe het leukste moment geweest in jouw carrière hier?

“Het leukste was ons 40-jarig bestaan. Toen zijn we met de hele groep naar Valencia geweest - echt leuk! Zo’n uitstapje maakt de groep hecht en zo leer je elkaar ook beter kennen. Dat waren een fijne twee dagen!”

Hoe ziet jouw week eruit in het kort?

“Mijn planning ligt volledig vast. Ik maak de afspraken voor meetings, dus ik weet natuurlijk ook wat er binnen gaat komen. We beginnen om 8u, maar je weet nooit wanneer je stopt. Daar hebben niet echt een vast uur voor, maar meestal is het wel rond 18u.”

Wat moet jouw nieuwe collega zéker hebben?

“Die moet sowieso vlot in de omgang zijn en kwalitatief werk afleveren. Dat hetgeen die persoon aflevert kwalitatief en verzorgd is. Liefst ook iemand met ietsje ervaring.”

Kan je tenslotte Princess Keukens als werkgever omschrijven in 3 woorden?

“Kwaliteit, goede sfeer en lokaal - het meeste werk gebeurt in een straal van 30 kilometer

Princess Keukens

In contact komen met Princess Keukens

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan