Overslaan en naar de inhoud gaan
Primagaz publireportage

Primagaz, een bron van warmte en energie

Voor haar klanten. Én haar medewerkers. Deze Belgische marktleider in propaangas levert energie aan zowel ondernemingen als particulieren die geen aardgasaansluiting hebben. Van gasflessen voor een gezellige BBQ, tot tanks voor de verwarming van je woning of zelfs industriële toepassingen, Primagaz beantwoordt elke vraag op maat, zeker als deze van een interne stem komt. Van digitale ondersteuning en korte communicatielijnen, tot bezoekjes van de ijskar en sporadisch thuis geleverde geschenkjes. De warmte en energie van Primagaz, zit ‘m niet alleen in de tanks of gasflessen.

Passie omarmen

‘Passie’, staat er onder andere te lezen op het bord met Primagaz-waarden in de vergaderzaal. Een ruim begrip, dat het bedrijf graag vertaalt naar betrokken werknemers en goesting om er iedere dag weer in te vliegen. “Ze hoeven niet allemaal op de barricade te staan, maar die voeling met het bedrijf is wel cruciaal”, verduidelijkt Mattias, CEO bij Primagaz. De passie om iets te verwezenlijken, te ontwikkelen, te doen evolueren, vooruit te geraken en mee het verschil te maken. Dat heb je hier nodig. Al zijn het niet enkel de waarden van Primagaz zelf die tellen. “We erkennen het belang van onze mensen en respecteren hun waarden. We kunnen dit enkel maar tot een succes maken als we de juiste mensen aan boord halen en ze de nodige ondersteuning en ontspanning bieden.”

Zekerheid van een holding

Primagaz valt als dochterbedrijf onder het Nederlandse SVH Energy - na bierfabrikant Heineken, de tweede grootste familieonderneming binnen Nederland. Goed voor wereldwijd 16.000 medewerkers binnen de verschillende dochterondernemingen en 30 miljoen klanten die, verspreid over de hele wereld, beroep doen op propaangas - daar waar het aardgasnetwerk niet kan leveren. “Ik zie SHV als een enorm stuk toegevoegde waarde op het vlak van werkgelegenheid en doorgroeimogelijkheden. Het is niet zelden dat onze Belgische medewerkers rollen te pakken krijgen in Nederland of visa versa. Ook op wereldvlak valt er heel wat te ontdekken binnen deze groep”, verklaart Mattias.

Primagaz publireportage

Grenzeloze ambitie

Geen beter voorbeeld van deze internationale aspiratie dan voormalig CEO van Primagaz, Eelco de Graaf. Als noorderbuur startte hij bij het hoofdkantoor van SHV in Utrecht, om daarna zijn tocht te vervolgen naar Zuid-Amerika, de Verenigde Staten en Azië. Vervolgens maakte hij zijn retourreis terug naar Primagaz Belux, waarna hij momenteel aan de slag is bij ERIKS Nederland. Mobiliteit om U tegen te zeggen, beaamt ook Mattias: “Onlangs is er bijvoorbeeld nog een Operations Manager van Brazilië naar Scandinavië geswitcht. Die mobiliteit is er continu, maar dat hangt natuurlijk ook af van de ambities en wat de medewerkers zelf willen. Als de interesse er is om het vizier te verruimen, hetzij in een ander deel van de groep, hetzij internationaal, dan is dat absoluut mogelijk bij ons. Dit hoeft niet altijd internationaal te zijn. SHV is in België als groep actief als ERIKS België, Mammoet, Primagaz en MPM Capital.”

Heeft Primagaz ook jou verwarmd met haar way of working? Stel je kandidaat via onderstaand formulier!

In contact komen met Primagaz

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan