Overslaan en naar de inhoud gaan
Pouilliers WN 2 (geschreven)

Metaalconstructies Pouilliers ontvangt jou als familie

Niet moeilijk ook, want als oorspronkelijk familiebedrijf staat Metaalconstructies Pouilliers uit Halle garant voor een collegiale en fijne sfeer op de werkvloer. Een werkvloer die gevuld is met de meest uiteenlopende profielen die elkaar perfect aanvullen tijdens het uitwerken van de meest uiteenlopende opdrachten. Trappen, leuningen, bloembakken… Maatwerk van de strafste soort gaat hier naar buiten én daar kan jij aan bijdragen!

Je komt thuis

Aan Pouilliers heb je niet enkel een werkgever, maar ook een familie. “Je komt hier thuis en krijgt er gewoon een nieuwe familie bij”, verduidelijkt Els Allemeersch, COO bij Pouilliers. En thuis? Dat mag je best letterlijk nemen, want donderdag liggen er hier steevast frietjes op je bord en in de zomer wordt de BBQ graag al eens bovengehaald. Variatie in ontspanning dus, maar ook in inspanning. Bij Pouilliers is geen enkele dag hetzelfde. Deze metaalbewerker fabriceert geen eigen producten, waardoor de opdrachten steeds opnieuw variëren naargelang de vraag van de klant. Van stockage is hier geen sprake, wél van maatwerk. 

Pouilliers WN 2 (geschreven 2.0)

Nen hoek af

De ideale werknemer voor Pouilliers? Eentje met een hoek af. “Ja, dat moet gewoon”, lacht Els. Je komt hier terecht in een zeer gevarieerde groep: van ervaren rotten in het vak tot en met frisse schoolverlaters. “Vele van onze medewerkers zijn hier begonnen als stagiaire, om vervolgens vast in dienst te blijven plakken”, klinkt het. “Waarom ze hier zo graag blijven? Dat is vaak voor de collega’s en de sfeer onderling. Wij passen onze voorselectie daar ook zeker aan aan. Potentiële kandidaten moeten passen in de groep. Dat is zeer belangrijk voor ons.”

Technisch tekenaar

Verschillende profielen zijn welkom, maar bij Pouilliers wordt er momenteel vooral uitgekeken naar een nieuwe technische tekenaar. Je denkt actief mee en creëert samen met de klant de perfecte oplossing voor zijn wensen. Alles verloopt hier in house, dus de korte communicatielijnen en vlotte interne samenwerking zijn alvast voorzien. Het enige dat jij nog moet meebrengen is een knap staaltje leermotivatie!

Werken bij Pouilliers? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Pouilliers Metaalconstructies

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan