Overslaan en naar de inhoud gaan
Porsche Centre Antwerpen

Bij Porsche Centre Antwerpen leveren ze unieke prestaties, voor de klant én op de werkvloer

Porsche. Een merk. Een wagen. Een beleving, die bij velen onder ons de harten sneller doet slaan. 46 medewerkers zorgen elke dag opnieuw dat Porsche rijders kunnen rekenen op een uitstekende service en daarbij kunnen genieten van tal van voordelen binnen de Porsche community. Wat we niet mogen vergeten is dat het team achter de schermen hard werkt om deze exclusieve beleving waar te maken. Porsche Centre Antwerpen is momenteel opzoek naar diagnosetechniekers die meehelpen aan dit verhaal door middel van hun technische expertise.

Passie en zorg

Voor mij gaat het verder dan enkel een wagen verkopen of een service leveren”, benadrukt Erik Michiels, Operationeel Directeur bij Porsche Centre Antwerpen. Om een uitzonderlijke dienstverlening te kunnen aanbieden, is het noodzakelijk dat alle medewerkers over een gezonde dosis passie voor de job beschikken en zich goed voelen in hun werk: “Als medewerkers ergens graag werken, dan straalt dat automatisch naar buiten uit.” Teambuildings zoals karten met de verschillende Porsche teams, incl. gezellige BBQ, is hierbij geen uitzondering. 

Ontwikkeling

Porsche creëert doorgroeimogelijkheden, daar waar nodig. De carrières van hun mensen worden zo mogelijk geaccelereerd en gestimuleerd. Bezuinigen op opleiding? Geen sprake van. Door de transformatie die de automobielsector momenteel doormaakt op vlak elektrische apparatuur, zijn bijkomende opleidingen en kennis broodnodig. “Iedereen krijgt die kans. Als er twee zaken zijn waar we nooit op zullen besparen, dan is het opleiding en uitrusting”, duidt Erik. 

Bentley en Lamborghini

Porsche Centre Antwerpen heeft recent de naverkoop van de merken Bentley en Lamborghini opgestart. Een grote meerwaarde voor het filiaal zelf, maar eveneens voor de Vlaamse klanten die makkelijker bediend kunnen worden. Om deze reden is het filiaal op zoek naar diagnosetechniekers met een degelijke technische bagage en affiniteit met de branche. 

 

Werken bij Porsche als diagnosetechnieker? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Porsche Centre Antwerpen

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan