Overslaan en naar de inhoud gaan
Narvi header

Bij Narviflex in Geel bouw je meer dan zomaar een (transport)band op!

Van 7 naar meer dan 230 werknemers en ondertussen ook de positie van marktleider in transportbanden veroveren. Ja, je kan wel zeggen dat ze bij Narviflex in Geel de afgelopen 28 jaar iets goed hebben gedaan. Maar om die positie en de verdere groei van het bedrijf te bestendigen is Narviflex op zoek naar nieuwe, flexibele medewerkers. Je krijgt er ook heel veel (Narvi)flexibiliteit voor in ruil. Interesse? Lees even verder!


Luisteren

Even een flashback naar 1994. Geert Helsen en Dirk Berden werken samen voor een Nederlands bedrijf. Wanneer dat bedrijf een Belgisch filiaal wil verkopen, twijfelen de twee heren geen seconde. Ze nemen de keet over en beginnen, ondersteund door vijf medewerkers, een eigen transportbandbedrijf in België, meer bepaald in Geel. Fast forward naar 2022: de afgelopen 28 jaar is Narviflex jaar na jaar blijven groeien. Waarom? “Omdat we luisteren naar onze klant, maar ook vooral naar onze eigen mensen. Zij weten wat er speelt en net daar spelen we op in. Die flexibiliteit, dat heeft ons groot gemaakt”, legt Geert uit. Niet toevallig dus, die ‘flex’ in Narviflex. Die staat namelijk voor die flexibiliteit.

Zwarte band

Het doel van Narviflex zit gebald in de slogan van het bedrijf. “Black belt in belting. De zwarte gordel in de transportbandsector”, vertelt Geert met de nodige trots. “Daarmee willen we zeggen dat we de beste en snelste willen zijn in wat we doen en dus een zwarte band willen hebben, zoals dat in judo het hoogst haalbare is.” Die zwarte band, die behalen ze in groep. “Ik denk dat dat vooral terugkomt in ons teamgebeuren en het luisteren naar onze mensen”, gaat Geert verder. “Bij ons trekt niet één persoon aan de kar, het hele bedrijf trekt samen aan de kar.” “En het respect”, vult Dirk aan. “Respect voor klanten én respect voor onze mensen. Daardoor kunnen we een betere service aanbieden.”

Narviflex medewerker

Narviflex Army

Ondanks de groei heeft het transportbandbedrijf uit de Kempen nooit haar oorspronkelijke familiale karakter verloren. “Het groepsgevoel is hier heel belangrijk, een teamplayer zijn is heel belangrijk. Als er zich een probleem voordoet, lossen we dat met z’n allen op. Die band, dat groepsgevoel, dat is hier heel sterk. Als iemand iets verkeerd zegt tegen een van onze mensen, dan heeft die persoon plots een heel leger tegen zich.” (Lacht) 

Gezocht: flexibele buitenmonteurs

Om haar manschappen te versterken, zoekt Narviflex binnen- en buitenmonteurs. “Aangezien er voor hen ook nacht- en weekendwerk aan te pas komt, moet een kandidaat flexibel zijn. Daar stellen we ook wel veel tegenover, maar ze moeten natuurlijk wel bereid zijn uit te rukken wanneer er ergens een transportband hersteld moet worden”, benadrukt Dirk. In ruil krijg je als buitenmonteur heel wat terug. “Dat vertaalt zich ook naar flexibiliteit van het bedrijf, zowel in vakantiedagen, overuren… Zo kunnen onze monteurs veel meer dan de gebruikelijke 20 verlofdagen opbouwen.” En daar stopt het niet. “Alle voordelen die extralegaal mogelijk zijn, vind je hier. Ook de nieuwere initiatieven zoals fietsleasing en 4/5de werken, daar doen we aan mee.” 

Als je nu denkt: ‘Dat klinkt mooi, maar ik ken helemaal niets van transportbanden?’ Geen zorgen, dat is geen enkel probleem! “Omdat er geen specifieke opleiding voor transportbandmonteur bestaat, zoeken wij mensen die mechanisch of technisch onderlegd zijn - hier werken schrijnwerkers, automecaniciens, elektriciens, draaiers, frezers, noem maar op -, waarna we ze hier intern zelf gaan opleiden”, stelt Dirk jullie meteen gerust.

Ben jij één van de nieuwe teamspelers die Narviflex zoekt? Laat hier je gegevens achter!

In contact komen met Narviflex

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan