Overslaan en naar de inhoud gaan
Net Media

Jean-Paul kwam al 7 kilo bij dankzij Media Service België

Neen, Media Service heeft niks te maken met personal training of voedingsschema’s, maar wél alles omtrent audiovisuele apparatuur. Hoe accountmanager Jean-Paul Stijnen dan aan die 7 extra kilootjes komt? “Het is altijd gewoon gezellig hier. Babbeltje hier, gebakje daar. In het jaar dat ik hier werk ben ik wel wat aangekomen(lacht). Danny hier is echt de ‘gebakmeister’”, lacht hij.

Buiten vlaai eten, wat doe jij hier nog Jean-Paul?

“Ik werk hier nu iets langer dan een jaar als accountmanager ‘educatie’. Ik behandel alle educatieve klanten, zeg maar. Allereerst, werf ik klanten. Dus ik ga bij potentiële klanten op bezoek en kijk welke noden zij hebben op het gebied van audiovisuele toepassingen. Op scholen zit dat voornamelijk in digitale touchscreens, projectoren en audio-installaties. Samen met de klanten bekijk ik wat voor hen het interessants is. Dan maak ik daar een offerte van en zet ik dat allemaal in het systeem. De echte verkoop voert natuurlijk wel de boventoon.”

Je werkt hier nog maar een jaar, maar je hebt vast wel de ambitie om verder door te groeien?

“Tuurlijk, die mogelijkheden zijn er ook. We bestaan pas sinds 2016. Het is mijn collega Danny die de Belgische tak opgestart heeft. Ik ben er pas als tweede bijgekomen hier en natuurlijk gaan er nog heel wat meer mensen bijkomen. Ik hou me nu dus voornamelijk bezig op de educatiemarkt, maar ik wil zeker nog verder stappen zetten. Nu doe ik vaak nog wat kleinere projecten. Bijvoorbeeld het klaslokaal van het 6e leerjaar en het jaar erop dat van het 7e leerjaar. Relatief kleine installaties. Mijn ambitie is om steeds een stap verder te gaan en ook meer richting B2B te bewegen. Dat zijn vaak mooie, grotere installaties. Die zitten er nu ook af en toe al tussen, maar het onderwijs is toch een aparte markt. Vaak weinig budget, dus dan moet je creatief zijn (lacht). En dat lukt ook wel en dat is leuk! Maar de grote projecten die tot in de tonnen oplopen, zou ik ook graag verkopen in de toekomst.”

Media Service

Hoe is jouw relatie met Danny, de verantwoordelijke hier?

“Danny is ne hele goeie, hij heeft al meer ervaring dan ik. Ik heb pas een zoontje gekregen en dan is Danny op bezoek geweest en de collega’s ook. Dat beleef je dan samen. Hij heeft zelf ook nog een klein kindje, dus dat sluit mooi aan.  

Het is hier supergezellig, we hebben ook maar een heel klein team – met 4 momenteel, want er is vorige week een technieker nog gestart. We kunnen het goed vinden met mekaar! Ik kan echt oprecht zeggen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk kom en dat het gewoon gezellig is. Vaak heb je in dit soort bedrijven een beetje concurrentiestrijd onderling, maar hier absoluut niet. We doen het samen en proberen samen zoveel mogelijk winst te boeken. Dat is heel fijn. Het draait om team effort.”

Is er zo’n account dat er voor jou uitspringt?

“We hebben sinds vorig jaar een raamovereenkomst met de KU Leuven. Dat wil zeggen de KU Leuven, maar ook alle associatiescholen, zoals UCLL, VIVES, Thomas More… Op onderwijsgebied is dat de allergrootste vis die je kan binnenhalen. De komende 6 jaar zijn ze gebonden aan ons voor al hun audiovisuele toepassingen. Daar komt natuurlijk een groot gedeelte van bij mij terecht. Dat zijn veel complexere installaties, in auditoria, waar ik mijn tanden in kan zetten. Da’s wel gaaf.”

Welke collega’s zou je tenslotte graag in het team zien?

“Ik denk dat een beetje technische kennis wel nodig is. Ik moet daarbij ook wel zeggen dat die van mij eerder beperkt was. Dat is hier wel heel snel gegroeid. Gaandeweg leer je. Met interesse kom je al ver, maar je moet wel een beetje affiniteit hebben met de producten. 

Het belangrijkste is dat die persoon elke dag goedgemutst naar het werk komt. Dat gaat hier allemaal vanzelf. Ook met de jongen die vorige week begon, dat is al meteen koek en ei en gezellig. We zijn ook wel heel gedreven, dat zit er wel erg in. Dus iemand die ook gemotiveerd is om mee die stijgende lijnen in te zetten en er vol voor te gaan.”

Media Service

In contact komen met Media Service

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan