Overslaan en naar de inhoud gaan
MCB

MCB België staat voor service, betrouwbaarheid en het breedste gamma aan metalen

In het Waalse Awans botsen we op metaalgroothandel MCB, een kleine familie binnen een groot bedrijf. Het Belgische verkoopkantoor bestaat reeds uit een 23-koppig team, mais il y a toujours de la place pour plus de monde! In het Frans? Jawel! De helft van de leveringen vindt plaats onder de taalgrens, dus tweetalige kandidaten hebben alvast een dikke streep voor. Verder gebeurt alles er op zijn MCB’s: met elkaar, continu beter, betrouwbaar en op een slimme manier. Als dat geen trigger is…

Digitale opleidingen

Een eigen e-campus waar er digitale opleidingen worden aangeboden? Check! Heb je zelf interesse in een bepaalde cursus of specifiek domein? Ook dan wordt er naar je geluisterd. Medewerkers van MCB krijgen steeds de kans om zich verder te ontplooien. Wanneer er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen binnen het bedrijf, wordt er eveneens intern naar passende opleidingen gezocht.

MCB

Doorgroeimogelijkheden

Neem je verantwoordelijkheid op? Dan ga je die ook krijgen. Zo start je bijvoorbeeld als junior accountmanager, maar kan je vrij snel doorgroeien naar verschillende andere domeinen zoals digitalisering of productspecialisatie. Een carrière switch of grotere verantwoordelijkheden zijn hier dus zeker geen taboe! Daarnaast kan je ervoor kiezen om deels thuis te werken – wat een tijdswinst! De uitstekende work life balans vertaalt zich in een 60/40 verhouding, waarbij telewerk centraal staat.

Gekende speler

Een financieel gezond en sterk bedrijf is al verleidelijk op zich. MCB is een gekende speler die betrouwbaar is en een goede positie binnen de markt heeft weten te veroveren. Ze gaan hier niet voor het goedkoopste werk, maar wel het beste. Hierdoor vertegenwoordig je steeds een sterk merk, zonder loze beloftes!

In contact komen met MCB

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan