Overslaan en naar de inhoud gaan
MCB

Als je verantwoordelijkheden opneemt, dan krijg je bij MCB alle kansen

Vier jaar geleden maakte hij de switch van sales naar digital. Frederik Dessers werkt in totaal al 11 jaar bij MCB en sloeg een tijdje geleden het digitale pad in. Als e-commerce manager heeft hij nu de verantwoordelijkheid over het digitale sales team en helpt hij klanten online op weg.

Vertel ons eens hoe je hier terecht bent gekomen, Frederik.

“Ze hebben mij toen zelf gecontacteerd. Als je de keuze hebt tussen MCB of andere bedrijven in de branche, dan is voor mij persoonlijk de keuze snel gemaakt (lacht). MCB is een enorm sterk en betrouwbaar merk. Concullega’s focussen vooral op de prijs, terwijl ze hier meer belang hechten aan duurzame relaties. Als we bijvoorbeeld beloven om morgen te leveren, dan leveren we morgen ook. Niet elk bedrijf kan zoiets hardmaken, daar zit ook het onderscheidend element van MCB. Als er iets beloofd wordt aan de klant, dan wordt daar effectief werk van gemaakt – die mindset trok me enorm aan!”

Hoe klikt het tussen collega’s onderling?

Goh, de sfeer voelt heel familiaal! We zitten dan ook allemaal samen in één open ruimte, geen apartje kotjes dus. Op deze manier creëer je open relaties – indien er iets op je lever ligt, kan je dat gewoon in de groep gooien. Dat heb ik bij andere bedrijven nog nooit zo ervaren! Vroeger zaten we wel allemaal gescheiden. Bart zijn bureau lag ook een heel eind van ons weg, maar dat heeft niet lang geduurd (lacht). Al snel verplaatste hij zich dichter bij ons, zodat we altijd eens kunnen binnenspringen.”

 

CaptainWork

Zou je anderen aansporen om te solliciteren bij MCB?

“Absoluut, je wordt hier sowieso goed ontvangen! Een toffe sfeer en doorgroeikansen zijn hier key. Zoals ik al aangaf, ben ik begonnen in de sales. Toen de kans zich aanbood om me meer te verdiepen in het digitale aspect en de webshop op te richten, nam ik die meteen met beide handen aan. Je wordt hier ook steeds gehoord – ze staan altijd open voor frisse ideeën en vernieuwingen. De stem van mensen die nog maar net begonnen zijn in het bedrijf geldt des te meer. Een jonge en verse blik is iets waar we mee aan de slag kunnen!”

In contact komen met MCB

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan