Overslaan en naar de inhoud gaan
Lytho Boekhouding

Meinder is net afgestudeerd en kon meteen aan de slag bij Lytho Boekhouding

De 21-jarige Meinder Lenaerts heeft nog maar net haar diploma Accountancy-Fiscaliteit op zak, maar begon eind juni bij accountantskantoor Lytho in Houthalen-Helchteren. Samen met de drie bestuurders werkt ze er als dossierbeheerder en dat staat haar wel aan: “Ik kom elke dag met een heel fijn gevoel binnen en ik ga gelukkig buiten”, vertelt ze. 

Wat vind je net zo leuk aan je job, Meinder?

“Ik vind het een hele fijne sfeer hier! Mijn stage deed ik bijvoorbeeld bij een ander bedrijf. Daar heb ik ook veel bijgeleerd, maar ik wou graag ook eens in een andere werkomgeving werken. Het is hier echt aangenaam werken. Het zijn alle drie mijn werkgevers, maar we zitten ook alle vier samen. Als het middag is, eten ze gewoon met mij mee aangezien we maar met 4 zijn - heel gemoedelijk. Dat is fijn! We zitten hier in het gebouw wel met meerdere bedrijven. Elke vrijdag eten we samen en bestellen we ergens iets. De laatste twee weken was het bij de Italiaan, dus de kans is best groot dat het nu vandaag weer Italiaans is (lacht).”

Lytho Boekhouding

Kan je ons wat meer vertellen over hoe jouw werkweek eruit ziet?

“Wij beginnen tussen 08u30 en 09u00 en dan stoppen we tussen 17u00 en 17u30. We hebben dus een 40-urige werkweek, maar dat betekent wel dat we elke maand een extra verlofdag hebben. In plaats van 20 verlofdagen, krijg ik er dan nog eens 12 bovenop. Da’s heel mooi. Je moet daarnaast wel van uw planning kunnen afwijken. Het gebeurt wel eens dat je er iets moet tussen pakken. Je werkt ook altijd met een deadline, maar daarom vragen we altijd om de papieren goed op tijd op te sturen. Zo hebben wij de ruimte om eraan te werken en eventueel nog een herinnering uit sturen.”

Wat maakt Lytho voor jou anders dan andere boekhoudkantoren?

“We zijn heel ambitieus en gedreven. Als ik een vraag heb, kan ik bij ze alle drie terecht - ze willen ook alle drie echt helpen. Dus je leert hier veel bij en blijft niet stilstaan. Ze willen dat het personeel vooruitgaat, maar ook zijzelf. Personeelsgewijs groeien ze, maar eveneens naar de klant toe beogen ze steeds de maximale service te leveren. Goede klantenservice, daar staan ze voor.”

Kan je Lytho tenslotte met een paar woorden omschrijven?

“Een heel gedreven onderneming, die heel erg samenwerkt. Een persoon werkt bijvoorbeeld aan een dossier en geeft dat door aan de volgende, dus ze werken mooi in teamverband samen. Heel loyaal en flexibel naar elkaar toe. Als je eens een halfuurtje eerder door moet is dat geen probleem, maar ze verwachten ook dat de deadlines klaar zijn natuurlijk. Het is geven en nemen.”

In contact komen met Lytho Boekhouding

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan