Overslaan en naar de inhoud gaan
Lytho Boekhouding

Een jong bedrijf met 30 jaar ervaring? Accountantskantoor Lytho doet het.

Jong. Snel. Persoonlijk. Het Accountantskantoor Lytho werd in oktober 2020 opgericht door drie jongemannen die samen over meer dan 30 jaar interne ervaring beschikken. Ze gaan hier net dat stapje verder door kmo’s niet enkel te ontzorgen op vlak van boekhoudkundige kwesties, maar je kan er eveneens terecht voor deskundig advies en begeleiding. Een zeer persoonlijke aanpak is wat Lytho differentieert van andere kantoren: “Wij proberen onze klanten het gevoel te geven dat wij bij hun op de werkvloer staan, terwijl we een externe partner zijn”.  

Persoonlijke aanpak

Hoewel Calimero er anders over dacht, heeft klein zijn wel degelijk zijn voordelen. Doordat Lytho geen grote boîte is, kan er zeer kort op de bal gespeeld worden bij vragen van klanten. Iets wat grotere kantoren moeilijker kunnen waarmaken. Hun korte communicatielijn zorgt ervoor dat elke medewerker op de hoogte is van elk dossier, waardoor de onderlinge samenwerking steeds soepel en vlot verloopt. 

Veel meer dan boekhouden

Bij Lytho ben je niet enkel dossierbeheerder, maar eveneens adviseur en rechterhand van de klant. Je begeleidt de klant van begin tot einde en bent deel van een full service boekhoudkantoor waardoor klanten het gevoel krijgen dat je bij hun op de werkvloer staat. De medewerkers zorgen dag in dag uit voor een zo goed mogelijk en laagdrempelig contact. Is boekhouding jouw guilty pleasure, maar zoek je nog net dat tikkeltje meer? Dan is Lytho the place to be!

Lytho Boekhouding

Are you what we need?

In de boekhouding bestaat er niet zoiets als een vaste werkweek. Flexibiliteit is dus zeker een vereiste, zowel in uren als in planning. Aan de hand van glijdende werkuren kies je zelf wanneer jouw dag begint en eindigt. Al zal je wel rekening moeten houden met een wisselende planning. Heb je daarnaast nog geen tonnen ervaring? No problem, bij Lytho heb je de kans om de ITAA opleiding te volgen en wordt je eveneens goed begeleid door de bestuurders. Enige basiskennis en opleiding omtrent boekhouding en accountancy is daarbij wel vereist. 

Smaakt dit naar meer? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Lytho Boekhouding

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan