Overslaan en naar de inhoud gaan
Lunch Garden

Fadime, medewerker bij Lunch Garden: “Het zijn gewoon fantastische werkgevers”

Claes Fadime werkt nu 3,5 jaar bij restaurantketen Lunch Garden in Edegem. Ze werkte eerder al in een hotel restaurant, waardoor Fadime al op wat horeca-ervaring kon rekenen. Het bedienen van klanten bij het buffet, de voorbereidingswerken in de keuken en sinds kort ook kassawerk, behoren tot Fadime’s takenpakket. Waarom precies Lunch Garden? Dat licht ze hieronder even toe!

Fadime, hoe ziet jouw traject er hier uit?

“Ik ben begonnen aan het buffet. Na zo’n achttal maanden heb ik de keuken erbij genomen. Dit betekende meer verantwoordelijkheid, aangezien dat het hart van ons restaurant is. Je bereidt alles voor, lost de vrachtwagens, doet het papierwerk… Er komt hier wat meer administratie bij kijken. Nu ben ik ook de kassa aan het leren! Dat vraagt wel wat geduld van mijn collega’s (lacht), maar het lukt me wel al aardig. Ik leer hier alle dagen nog steeds iets bij.”

Wat vind je precies zo leuk aan jouw job?

“Het personeel hier is echt enorm leuk om mee samen te werken. We hebben een heel goede band – ik durf zelfs te zeggen dat we meer zijn dan enkel collega’s. Vrienden onder mekaar, zeg maar. Als iemand bijvoorbeeld op vakantie is, dan houden we nog steeds contact in de groepschat. Ook de studenten die vaak komen bijspringen, zorgen voor een supertoffe werksfeer!

Ik heb altijd graag bij Lunch Garden gewerkt en nu nog steeds. Ik ben steeds mijn Nederlands aan het verbeteren, waardoor het nog niet altijd 100% correct is. Dat hoeft hier ook niet! Ik heb wel wat internationale collega’s en we helpen mekaar daar ook in. Laten we zeker zijn, dat is zeker niet overal zo! Hier is iedereen welkom en dat vind ik héél belangrijk. Micheline en Axel zijn echt fantastische werkgevers, die overal rekening mee houden.”

Lunch Garden

Kan je ons een beeld geven van hoe jouw week er ongeveer uitziet?

“Voor mij is mijn werkplanning echt ideaal. Ik heb twee kinderen en ik kan mijn job perfect combineren met mijn huishouden. Normaal werk ik 38 of 40 uur per week. Meestal van ’s middags tot iets na sluitingsuur. Soms begin ik ook al rond 11u of pas om 17u, dat ligt eraan. We mogen trouwens altijd iets uitkiezen uit het buffet om te eten! Warme maaltijden, drank, dessert… Wat je maar wil! No limits (lacht). Ze verdienen hier echt de titel < Beste werkgever van het jaar > !

In contact komen met Lunch Garden

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan