Overslaan en naar de inhoud gaan
Lunch Garden

Bij Lunch Garden doen ze er graag nog een schepje bovenop

Al is het voor de klassieke balletjes in tomatensaus of never disappointing vol-au-vent met frietjes. Je bent vast wel eens een Lunch Garden binnengewandeld. Deze self service keten staat namelijk al jaar en dag bekend om zijn buffet-principe en is dan ook op zoek naar helpende handen om de Lunch Garden-traditie voort te zetten. De vestigingen in Edegem en Antwerpen Meir verwelkomen alle versterking. Frietje of kroketje, iemand? 

Stabiel

Iets over naamsbekendheid of brand awareness moet je ze alvast niets leren. De restaurantketen is over heel België gekend om haar buffetformules aan democratische prijzen. Meer dan 70 nationale vestigingen weerspiegelen de stabiliteit van de keten en daarbij ook de werkzekerheid. Natuurlijk kan een wedstrijdje onder de verschillende Lunch Gardens niet ontbreken. Om ter meest koffie’s verkopen of salades afrekenen? Bring. It. On. 

Familiaal

“Ze hoeven zeker niet ‘meneer’ tegen mij te zeggen. Bij vragen of problemen kan je altijd rechtstreeks terecht bij ons”, verduidelijkt Axel Sagon, zaakvoerder van beide vestigingen. Hier geen trapjes, hiërarchie of ivoren torens. Wel gewoon een kleiner, hecht team dat het allemaal graag familiaal houdt. 

Voeling met voeding

Goede wil. Sociaalvaardig. Voeling met eten. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen die Lunch Garden zoekt in haar medewerkers. Graag willen werken met mensen en ook in staat zijn om met verschillende soorten klanten te communiceren is hier key. Of dit nu parttime of fulltime is, onderscheid vind je hier niet. 

 

Werken bij Lunch Garden Edegem of Meir? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Lunch Garden

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan