Overslaan en naar de inhoud gaan
LME

LME is al 30 jaar specialist in mechanische constructies

Zaakvoerders Ward De Craecker en Herman Van Leugenhaege namen 3 jaar geleden het heft in eigen handen: de overname van LME. Het Herentalse bedrijf is zelf al 30 jaar lang specialist in algemene laswerken, montage, piping en project management, maar met de expertise van de twee mannen wordt LME naar een nog hoger niveau getild. Het 28-koppig team gaat elke dag tot het uiterste om hun klanten bij te staan en verder te helpen. Al kunnen ze nog een handje extra gebruiken!

Stabiliteit

Na reeds 30 jaar aan ervaring en technische kennis, is LME als constructiebedrijf één van de meest betrouwbare spelers op de industriële markt. Ze beschikken over een vast klantenbestand waarbij ze kind aan huis zijn. Deze klanten zijn daarbovenop niet van de minste. Enkele big boys zoals Kellogg’s, Procter & Gamble, Mondelez en Telenet vertrouwen al jarenlang op LME als het aankomt op lassen en monteren van mechanische realisaties. 

LME

Klaargestoomd en opgeleid

Het bedrijf stelt bij elke opdracht steeds de veiligheid voorop. Elke werknemer mag zich verwachten aan de nodige opleidingen om de uitvoering van het werk zo safe mogelijk te laten verlopen. Hierbij denk je o.a. aan een VCA certificaat of opleidingen omtrent werken met hoogtewerkers en werken in gesloten ruimtes. Sint-Elooi, de patroonheilige van de metalen die ieder jaar door LME gevierd wordt, houdt daarboven een extra oogje in het zeil ☺

We want you!

Lassers en monteurs, dat zoeken ze hier! Al mag er zeker niet in hokjes gedacht worden. Een multifunctionele arbeider die een breed scala aan opdrachten aankan, wordt bij LME op handen gedragen. Iedere dag hetzelfde werk? Niets voor jou! Daarnaast heb je al enige ervaring, maar wij geven jou graag nog een duwtje in de juiste richting. 

Voel jij je geroepen om het team van LME te vervoegen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

LME

In contact komen met LME

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan