Overslaan en naar de inhoud gaan
Lievens Velo's

Een carrière bij Lievens Velo’s? Klik in je pedalen en je bent zo vertrokken!

45 jaar ervaring binnen de fietsenbranche. Een gloednieuwe, grote zaak met een persoonlijk aanbod. Een lach en een zwans op de werkvloer. Jij weet natuurlijk al dat het om fietsspecialist Lievens Velo’s in Geel gaat. De verhuis naar een grotere zaak brengt natuurlijk ook nieuwe carrièrekansen met zich mee. Stel je zadel af, breng die trappers in gereedheid en klik je helm vast, want deze functie als fietsverkoper vliegt waarschijnlijk, net zoals de fietsen zelf, in no time de deur uit!

Persoonlijk adviseren > koude verkoop

Tijd om de klant grondig te adviseren en persoonlijk te begeleiden doorheen het hele aankoopproces. Waar vind je dat nog? Nou, hier dus. Bij Lievens Velo’s wordt er niet gekeken naar het aantal verkochte producten of minuten die je spendeerde aan een klant. “Het is niet gewoon ‘verkoop’. We adviseren de klant echt bij hun aankoop en laten ze testrijden”, verduidelijkt Vicky Lievens, zaakvoerster. Geen routinematig werk achter de balie, waarbij je niets meer doet dan enkel scannen en afrekenen. Als verkoper kruip je hier in de rol van adviseur en ga mee in het verhaal, luister je, stem je af en stel je passende producten voor op maat van de klant.

Breed en kwalitatief gamma

En die producten? Die zijn nog nét niet eindeloos. Van elektrische en sportieve fietsen tot kinderfietsen en mountainbikes. Merken als Stromer en Koga zijn paradepaardjes onder het gevarieerde aanbod. Al strekt het gamma zich verder uit dan enkel de hoofdzaak. Fietscomputers, aangepaste kleding, afgestemde helmen, uitgebreide sportvoeding … Alle fietsaccessoires zijn voorhanden om de klant van kop tot teen te wentelen in de uitstekende service van Lieven Velo’s. Kwaliteitsvol materiaal verkoopt nu eenmaal makkelijker én aangenamer, toch?

Koekskes en snoepkes

Lievens Velo’s? Dat is een 6-koppig team binnen een familiebedrijf. Het kan niet anders of er moet hier op de werkvloer een hecht en huiselijk sfeertje hangen. Gezellig samen lunchen nemen ze hier héél serieus. De winkel gaat onherroepelijk een half uurtje dicht zodat iederéén mee aan tafel kan schuiven. Een tafel die gedekt is trouwens, want de zaakvoerders voorzien iedere dag broodjes zodat jij die lunchtrommel thuis kan laten. “Ze hoeven niets mee te brengen. Wij voorzien alles. Ook allerlei ‘koekskes’ en ‘snoepkes’”, lacht Vicky. Iets met een gat en boter, denken wij? 

In contact komen met Lievens Velo's

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan