Overslaan en naar de inhoud gaan
ludo dierckx tuindesign

Ruben over werken bij LD Tuindesign: "Er wordt hier veel gelachen, maar ons werk nemen we heel serieus."

Wij spraken af met Ruben, één van de anciens bij LD Tuindesign, en praatten met hem over zijn job.

Ruben, wat is jouw job en hoe ben je bij LD Tuindesign terechtgekomen?

Ruben: Ik werk hier nu 25 jaar. Na het afstuderen aan de landbouwschool heb ik hier vakantiewerk gedaan en ben niet meer vertrokken. Je vindt mij hoofdzakelijk in de machines. Ik doe vooral graafwerken, zoals zwembaden en vijvers uitgraven en grondwerken. Daarnaast werk ik ook mee aan de aanleg van opritten.

Wat is het fijnste aan jouw job?

Ruben: Het gevoel na het opleveren van een tuin is super. Daar krijg ik veel voldoening van. Het is heel fijn om met onze handen mooie dingen te maken. Dat we dat verwezenlijken met een groep fijne collega's maakt het des te leuker. We sturen ook vaak foto's naar elkaar van afgewerkte projecten. We zijn wel echt fier op het werk dat we leveren. Daarbovenop zitten we ook altijd op andere plekken waardoor het nooit saai wordt. Zo leggen we tuinen aan onder de kerktoren, maar gaan we even goed naar Limburg of de kust. Ik legde zelfs al tuinen aan in Saint-Tropez en Engeland. Dat is allemaal heel uitdagend en heel plezant. Tevreden klanten en hun dankbaarheid en waardering zijn natuurlijk ook hartverwarmend.

Hoe zou je de werksfeer bij LD Tuindesign omschrijven?

Ruben: De sfeer zit hier heel goed. We komen met z'n allen heel goed overeen en er wordt veel gelachen. Iedereen heeft zijn eigen ploeg waardoor we altijd met dezelfde personen samen zijn. Dan ken je mekaar door en door en dat schept een band. Ook de relatie met de zaakvoerders is heel goed. Zij staan echt tussen ons en bij hen kunnen we altijd terecht als er iets is. Er worden bovendien regelmatig feestjes georganiseerd. Onlangs zijn we nog gaan rondrijden met oldtimers en deden we achteraf een barbecue. De zaakvoerders genieten ervan als wij ons amuseren.

ludo dierckx tuindesign

Hoe zou je iemand overtuigen om hier te komen werken?

Ruben: LD Tuindesign is een gezond bedrijf. Je hebt hier absoluut werkzekerheid. De aanvragen voor zwembaden en poolhouses stromen binnen. Verder is dit een familiaal bedrijf waar niemand een nummer is. We kennen mekaar allemaal persoonlijk en iedereen staat altijd voor de ander klaar. De afwisseling is ook een heel groot pluspunt. Elk project is anders en je blijft hier uitgedaagd worden. Als je ambitie hebt om door te groeien, krijg je die kans hier ook.

Hoe ziet jouw ideale, nieuwe collega eruit?

Ruben: Nieuwe medewerkers moeten een passie hebben voor tuinen en de natuur. Daar zijn we tenslotte van 's morgens tot 's avonds mee bezig. Beleefdheid en respect zijn natuurlijk heel belangrijk. Iemand met een goede portie humor zien we graag komen. We lachen graag, maar we nemen ons werk heel serieus. Dat verwachten we ook van nieuwe collega's.

Met welke drie woorden zou je LD Tuindesign omschrijven?

Ruben: Gezond, toekomstgericht en familiale werksfeer. We zijn een gezond bedrijf met veel ambitie en toekomstplannen en een leuke werksfeer.

In contact komen met LD Tuindesign

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan