Overslaan en naar de inhoud gaan
ludo dierckx tuindesign

Familiale sfeer, unieke realisaties en jarenlange ervaring maken van LD Tuindesign een betrouwbare partner en werkgever

LD Tuindesign is een gevestigde waarde als het gaat over tuindesign en -aanleg. Er zit meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring verscholen in deze tuinexpert uit de Kempen. Dat resulteert steevast in kwaliteitsvol afgewerkte en unieke realisaties in de beste materialen. Tevreden klanten zeggen het in grote getale voort waardoor het team oneindig kan doen waar ze zo goed in zijn: klanten een vakantiegevoel geven in hun eigen tuin.

Totaalconcept

Bij LD Tuindesign kunnen particulieren vandaag terecht voor het totaalconcept van hun tuinen. Toen Ludo Dierckx meer dan 40 jaar geleden begon als klein tuinbedrijf stond nee zeggen niet in zijn woordenboek. Als harde werker ging hij in op elke vraag van de klant. Zo evolueerden de diensten van LD tuindesign doorheen de jaren geleidelijk aan van kasseien plaatsen en gras aanleggen tot terrassen, zwembaden en poolhouses plaatsen. LD Tuindesign heeft alles in huis om elk project te verwezenlijken.

Kennis en ervaring

Aan kennis en ervaring geen gebrek bij deze tuinexpert uit Westerlo. LD Tuindesign heeft een eigen ontwerpbureau met tuin- en binnenhuisarchitecten, maar ook zwembadtechniekers, vloerders, bezetters, schrijnwerkers, metsers,... Hun kennis blijven ze continu bijschaven op vakbeurzen en dankzij leveranciers. Zo blijven ze werken volgens de nieuwste en efficiëntste technieken om hun klanten de beste service te garanderen. Bij elke klant gaat het over maatwerk. Geen zwembad is hetzelfde. Elk project is uniek en wordt met heel veel zorg benaderd en afgewerkt.

ludo dierckx tuindesign

Mond-aan-mondreclame

Nieuwe klanten vinden voornamelijk hun weg naar LD Tuindesign via mond-aan-mondreclame. LD Tuindesign staat bekend om haar unieke aanpak op elk vlak. Ze zet beleving centraal en dat uit zich ook in events voor klanten. Wat tevreden klanten vooral onthouden is de vriendelijkheid, flexibiliteit en het probleemoplossend denken van het team. Dat alles bijzonder kwaliteitsvol is afgewerkt, spreekt voor zich. De klant staat voorop en dat draagt het hele team uit.

Familiebedrijf

Ludo Dierckx stond lang aan het roer van zijn tuinbedrijf. Ondertussen telt LD Tuindesign 50 medewerkers en gaf hij de fakkel door aan zijn dochter en één van zijn schoonzonen. Er heerst een hele gemoedelijke, losse en vriendschappelijke sfeer tussen alle medewerkers. Die familiale sfeer van een familiebedrijf, daar houden de zaakvoerders en het hele team aan vast. Teambuildings, uitstapjes, etentjes en pintjes na het werk met de collega's zijn traditie bij LD Tuindesign.

Nieuwe collega's

Deze vrolijke bende is op zoek naar nieuwe collega's. LD Tuindesign heeft vooral nood aan  een dispatcher om de werven op te volgen en (zwembad)techniekers. Zo kunnen zij aan de blijvende vragen van klanten beantwoorden en hen sneller van een prachtige tuin voorzien. Het is geen verrassing dat je als nieuwe medewerker graag buiten moet werken. Als je daarnaast ook sociaal bent, graag plezier maakt maar ook graag hard werkt, dan ben je bij LD Tuindesign aan het juiste adres.

In contact komen met LD Tuindesign

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan