Overslaan en naar de inhoud gaan
Lambregt

Bij Lambregt gaat het allemaal better, faster and stronger.

Ergens in het pittoreske Willebroek, meer bepaald op de Molenweg, vinden we de werkplaats van ‘Lambregt’ terug. Een familiebedrijf dat dé specialist is in straalwerken en elektromotoren, van aankoop tot herstelling. En dat voor zowel de industrie- als de privésector.

Let’s work together!

En dat mogen klanten heel serieus nemen. Want bij Lambregt doen ze niet aan seriewerk. Maar brengen ze net dat tikkeltje extra know-how en precisie tot bij de klant. Ook het zinnetje ‘Sorry, dat doen of kunnen wij niet’, kennen ze bij Lambregt niet. Ze staan open voor elk project en elke uitdaging, want samen met de klant gaan ze op zoek naar de beste oplossing.

Ze hebben ‘lak’ aan hiërarchie

De specialisten op vlak van straal- en lakwerken bevinden zich op de werkvloer van Lambregt. En daar heerst een familiale sfeer binnen het kleine en hechte team. Ook de zaakvoerders staan tussen hun werkvolk. Het enige verschil? Peter Lambregt (zaakvoerder) geeft aan wat er moet gebeuren en dat gebeurt dan ook. Samen.

Bijleren, meegroeien en doorgroeien

De werknemers zijn er graag. En dat is niet verwonderlijk. Want ze worden in de watten gelegd. Eens een feestje, een drink of een stukske chocolate van Sinterklaas, het hoort er gewoon bij. Net zoals de flexibiliteit en de leermogelijkheden. 

Bij Lambregt leer je als medewerker on the job. Een nieuw werktuig of een nieuwe techniek? Je krijgt de kans om er mee aan de slag te gaan. En je ding te doen. Uiteindelijk groei je mee met het bedrijf, maar kan je ook heel wat expertise toevoegen aan je cv. Al zal je een cv niet snel opnieuw nodig hebben als je bij Lambregt aan de bak bent ;)

Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid

Ze geven ‘Better, faster, stronger’ een nieuwe invulling. Want kwaliteit en snelheid staat bij Lambregt voorop. En die flexibiliteit, die beloven ze aan klanten maar ook aan medewerkers. Eens langer werken, je kroost naar de crèche brengen of naar de tandarts? Geen probleem.

Op zoek naar dé man (of vrouw) die iets van lakken kent

Iedereen past in het team van Lambregt. Zolang je de job als lakker écht kent en kunt. En daar zijn ze bij Lambregt al heel lang naar op zoek. 

Ben jij dé man of vrouw die ze zoeken? Solliciteer hieronder.

In contact komen met Lambregt

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan