Overslaan en naar de inhoud gaan
JNS Betonboringen

Het gezaag van Yannick wordt enorm geapprecieerd bij JNS betonboringen!

Yannick Berckmans is expert in alles wat met boren of zagen te maken heeft. Hij werkt al 2 jaar als arbeider bij JNS en is ondertussen een vaste waarde, zijnde als leermeester op de werf. Hoewel hij geen ervaring had in betonboren, leerde hij op een paar jaar tijd alle kneepjes van het vak waardoor hij nu overal kan bijspringen waar nodig.

Yannick, wat is het leukste dat je hier al hebt meegemaakt?

“Eerlijk? Alles. Ik kruip zondagavond in mijn bed met een soort positieve stress, excitement zeg maar, omdat ik bang ben dat ik me ga verslapen (lacht). Ik doe mijn werk heel graag en zou niks anders willen doen op dit moment. De groep vibed gewoon zo goed en het werk is fijn en gevarieerd. Het is zeker niet elke dag hetzelfde. Nu ben ik arbeider, maar ik heb ook al eens op de bureau gezeten. Bleek al snel dat dat niet mijn ding was, dus ik heb even snel mijn weg terug naar de werf gevonden! Stilzitten is niks voor mij, ik werk graag met mijn handen. Ik kom liever vuil thuis dan proper (lacht). Dat kies je zelf natuurlijk, maar er zijn dus genoeg doorgroeimogelijkheden voor zij die dat graag willen.” 

En wat is het uitdagendste dat je gedaan hebt?

Goh, zoveel eigenlijk… Laatst moest ik 11 verdiepingen in de hoogte werken, om in zo’n klein mandje een gat in de Kapertoren in Hasselt te boren. Ik heb geen hoogtevrees, maar de eerste keer dat je in dat mandje staat, doet toch wel vies (lacht). Op zich is dat maar 5 minuutjes en dan went het wel, maar dat was best heftig toen. Boren op een stelling is ook altijd spannend!”

JNS Betonboringen

Welke leuke extra’s heb je hier zoal?

“Je hebt veel vrijheid. Op weg naar de werf haal je een koffietje uit of iets anders. Daar zal nooit iets van gezegd worden, zolang je op tijd op de werf bent en het werk goed uitvoert. Op vrijdag komen we na het werk meestal allemaal samen in de hal en dan wordt er gezellig een pintje gedronken. Als corona voorbij is, zal er ook nog wel eens ne goeie BBQ zijn of gaan we nog eens naar een festival samen. Hoop ik (lacht). Bij verjaardagen wordt meestal een bak bier gegeven, dit is tenslotte een mannenwereld hé!”

Kan je 3 woorden opnoemen die dit bedrijf als werkgever omschrijven?

“Sowieso kameraadschap. Ik zie m’n werkgever niet als een baas, maar als een vriend. Ik had meteen een klik met Jo en we zien elkaar ook geregeld naast het werk. Daarnaast is het een jong bedrijf, het merendeel zijn allemaal jong gasten dus dat klikt supergoed. Daardoor is de sfeer ook altijd top en dat vind ik heel belangrijk. Die van thuis denkt altijd dat ik laat gedaan heb met werken, maar eigenlijk zijn we hier gezellig nog ene aan het drinken! (lacht)”.

In contact komen met JNS Betonboringen

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan