Overslaan en naar de inhoud gaan
JNS Betonboringen

Gaatjes nodig? JNS Betonboringen, sterk in zijn vak...

JNS is sinds 2 jaar een vaste waarde op het industrieterrein in Tessenderlo. De klant kan er terecht voor alle soorten zaagwerken in beton, betonboringen of hak-, slijp- en afbraakwerken. JNS is een jonge, maar snelgroeiende firma die al 50 werknemers in dienst heeft en sinds kort ook een tweede vestiging opstartte in Waregem. Als werkgever zijn ze gekend voor hun gezellige werksfeer en vrijheid in het werk. 

Snel en flexibel

Het motto van JNS luidt: vandaag bellen is morgen boren. Een duidelijk statement met het oog op een vlotte service. Dankzij 15 jaar ervaring en meer dan genoeg manschappen, kan er snel geschakeld worden om in te spelen op de vraag van de klant. Voor het team van JNS betekent dat natuurlijk een hoge mate van flexibiliteit. Dus als je graag eentonigheid hebt, ben je hier zeker niet aan het juiste adres. Het flexibele karakter van de firma en ploegen met vaste specialisaties zorgen ervoor dat zelfs de grootste klussen snel en efficiënt geklaard worden. 

Groei

The more, the better. Hoewel de focus momenteel ligt op het finaliseren van de nieuwe afdeling in West-Vlaanderen, zoekt JNS nog verder te gaan. Wallonië en Nederland staan in de toekomst eveneens op de planning met als doel om iedere klant even makkelijk en snel te kunnen bedienen. Met de recente en geplande uitbreidingen is er steeds een ploeg in de buurt, waardoor elk project aangenomen en uitgevoerd kan worden door de juiste specialisten.

Feel good

Dagelijks zet JNS zijn werknemers online in de kijker ter appreciatie. Het delen van een blik achter de schermen bij projecten of een paar leuke selfies maken hier deel uit van de bedrijfscultuur. ‘Onze mannen hangen hier hard aan mekaar en we willen laten zien dat we  hun harde werk echt appreciëren’, aldus Jo, de Algemeen Directeur. 

In contact komen met JNS Betonboringen

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan