Overslaan en naar de inhoud gaan
Iliaens

Ward werkt bij Iliaens: "Hier werken geen verkopers, enkel echte vakmannen."

Ward is altijd zelfstandige geweest in zijn familiebedrijf voor tuinmachines en -gereedschap. Hij heeft op 1 oktober 2020 de stap gezet om bij Iliaens in Alken in dienst te gaan als werknemer. Het was geen makkelijke beslissing, maar hij staat nog steeds 100% achter zijn beslissing.  

Ward, waarom ben je bij Iliaens komen werken?

Ward: Ik wist dat ze hier bij Iliaens de tuinafdeling wilden uitbreiden. Zij waren dus de ideale partner om naar over te stappen. De naam Iliaens is heel bekend hier in Alken en zij staan bekend voor hun kwaliteit, daar wou ik me zeker mee vereenzelvigen. Ik had en heb nog steeds veel vertrouwen in deze zaak. We hadden bovendien al een fijne wisselwerking op professioneel gebied. Als hier iemand naar tuinmachines vroeg, stuurden zij al klanten door naar mij en ook omgekeerd. 

Iliaens

Wat zijn de belangrijkste troeven van Iliaens?

Ward: Elke verkoper heeft een grondige kennis van het gereedschap, wij zijn niet alleen verkoper of hersteller maar ook vakspecialist. Hier werken geen verkopers maar echte vakmannen. Bovendien moet je hier allround verkoper zijn: je moet van alle producten iets kennen, zodat het bedrijf kan blijven draaien als de specialist ter zake moest wegvallen door onvoorziene omstandigheden. Iedereen heeft wel degelijk zijn specialiteit maar iedereen heeft basiskennis van alles hier in de winkel. De nieuwe locatie hier op het industrieterrein is ook een grote troef, hier is veel parking en het is goed bereikbaar. Het nieuwe pand is heel groot en ruim en dat maakt het heel fijn om te werken en om hier te komen winkelen. 

Wat maakt het nog fijn om hier te werken?

Ward: De sfeer tussen de collega’s en de werknemers is heel goed. Ze hebben hier oog en oor voor de noden van de werknemers. Als ik bijvorrbeeld zou willen uitbreiden naar een andere specialiteit, zou dat zeker mogen, zoalgn ik mijn tuingereedschap niet verwaarloos. Onze werkgevers vinden het belangrijk dat iedereen zich hier goed voelt en dat iedereen bij hen terecht kan. Zij staan echt tussen het werkvolk, ze staan zelf in de winkel en ze hebben een enorme vakkennis. De open en eerlijke communicatie kan ik hier heel zeker appreciëren. 

Iliaens

Heb je ook het gevoel dat ze de werknemers appreciëren?

Ward: Zeker. Hier wordt het gezegd als er iets niet goed loopt, maar het wordt zeker ook gezegd als het wel goed loopt. Dat hoeft zeker niet elke dag, maar ze geven regelmatig een complimentje en dat werkt motiverend. Hier houden we ook maandelijks een teamvergadering met alle werknemers om eventuele pijnpunten of verbeterpunten te overlopen, maar tussendoor kan je zeker bij hen terecht om iets te bespreken. 

Hoe zou je iemand overtuigen om bij Iliaens te komen werken?

Ward: Hier hangt een hele fijne collegiale sfeer, toffe bazen, goede communicatie en je kan hier heel veel bijleren. Hier hanteren ze een flexibel en respectvol persooneelsbeleid. We werken bovendien in een prachtige nieuwe winkel en dat is ook een groot pluspunt.  

In contact komen met Iliaens

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan