Overslaan en naar de inhoud gaan
Iliaens

Klantvriendelijkheid staat centraal voor de werknemers van Iliaens

Iliaens in Alken is in september 2020 verhuisd naar een nieuwe locatie op het industrieterrein. Momenteel staat met Kris en zijn vrouw Ingrid de derde generatie aan het roer van het bedrijf. Bij Iliaens kan iedereen terecht voor een zeer brede waaier van diensten en producten, zowel particulier als professioneel. De grote diversiteit in producten is een grote troef en in de nieuwbouw krijgt alles nog beter zijn plaats.

Vakkundig persoonlijk advies

Bij Iliaens werkt een groot team van medewerkers die allemaal uitstekende service bieden aan de klanten. Klanten worden niet alleen snel geholpen, maar ook vriendelijk en vooral vakkundig. Deze waarden draagt de familie Iliaens al jarenlang hoog in het vaandel. Hier vind je bovendien alles onder één dak: kwaliteitsvolle producten aan een goede prijs, professionele uitleg en persoonlijke service. 

Iliaens

Troeven

De eigen hersteldienst voor machines is een echte meerwaarde voor de winkel. Ook de sleutel- en slotenmakerij is gekend bij de mensen. De locatie van de winkel op zich is ook een meerwaarde: hier is altijd parking en het is zeer goed bereikbaar. De uitbreiding van de winkel op de nieuwe locatie zorgt voor meer overzicht, zowel voor klanten als voor medewerkers. De collectie beroepskledij kan hierdoor uitgebreid geëtaleerd worden op de bovenverdieping.

Toekomst

De polyvalente ruimtes op de bovenverdieping van de nieuwbouw zorgen voor mogelijkheden om B2B klanten samen te brengen, om bijscholingen te geven, etc… Bovendien werkt Iliaens met digitale liften in het magazijn waardoor hun stocktelling digitaal verloopt. De medewerkers kunnen opzoeken hoeveel producten er nog op stock zijn waardoor klanten sneller en correcter geholpen zijn. Het heeft wat tijd gekost om dat systeem op punt te stellen, maar de efficiëntie die het heeft gegenereerd is onwaarschijnlijk. Iliaens blijft voortdurend innoveren om haar werking en dienstverlening te optimaliseren.

In contact komen met Iliaens

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan