Overslaan en naar de inhoud gaan
Houtwerk

Bart neemt als schrijnwerker de speciallekes van Houtwerk voor zich

Met 14 jaar tewerkstelling is Bart Jennis haast zelf een deel van het meubilair geworden bij Houtwerk in Haacht. Van keuken- tot badkamertabletten, de moeilijkere projecten worden met vertrouwen doorgeschoven naar Bart. “Iedereen doet waar hij het beste in is. Zo neem ik de moeilijkere stukken voor mijn rekening.” Bart kreeg een basis mee als schrijnwerker door zijn opleiding, maar is vooral meegegroeid met het bedrijf zelf. Hij startte ooit als eerste medewerker bij Houtwerk en is nog steeds part of the team.

Wat zorgt ervoor dat je hier zo graag werkt, Bart?

“Die afwisseling in het werk. We maken alles op maat, dus niks is hetzelfde. De ene keer zijn dat keukentabletten, de andere keer moeilijke binnendeuren. Je weet altijd wel een aantal dagen op voorhand wat je te wachten staat, maar zelfs doorheen de dag durft dat nog wel eens te veranderen. Je leert hier bij, want het zijn altijd specialere projecten. Hier en daar zitten er ook doorsnee opdrachten tussen, maar die komen minder vaak voor. Nu ben ik bijvoorbeeld bezig aan een badkamertablet te maken uit kunststof. ”

Kan je ons ook wat meer vertellen over de sfeer op de werkvloer?

“Wij klappen over van alles en nog wat, dat gaat allemaal heel goed tussen ons. ’s Middags lunchen we ook altijd samen, behalve de mensen die op plaatsing zijn natuurlijk. Binnenkort bestaat het bedrijf 20 jaar en dan gaan we allemaal naar Frankrijk. Het hele weekend goed eten en drinken. Daar zorgt de Filip, de zaakvoerder, wel voor. Ook met hem zit de band goed. We zijn ongeveer even oud en zijn zelfs naar dezelfde school geweest. Je kan echt goed babbelen met hem.” 

Houtwerk

Wie zou voor jou de ideale collega vormen om mee samen te werken?

“Met iemand die een beetje ervaring heeft in de sector. Dat je elkaar wat kan aanvullen in het werk en leren van elkaar. Zo zit iedereen wat op dezelfde lijn. Dan gaat het werk eens zo vlot!”

Kan je tenslotte Houtwerk als werkgever kort omschrijven?

“Het is mijn tweede thuis, simpelweg. Een deel van mijn leven, zeg maar. Hier hangt altijd een toffe sfeer, wat het ook aangenaam maakt om te werken. Het is niet zo dat je onder druk staat. Je krijgt de ruimte en tijd om alles mooi af te werken.”

De werksfeer bij Houtwerk zelf ontdekken? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Houtwerk

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan