Overslaan en naar de inhoud gaan
Houtwerk

Filip, zaakvoerder van Houtwerk: ‘Het zijn allemaal toffe gasten die graag lachen en zeveren’

Wie in de omgeving van Haacht onlangs een nieuwe keuken liet installeren, een kast liet inbouwen of de vloer liet heraanleggen, deed dat waarschijnlijk in samenwerking met Houtwerk. Deze binnenschrijnwerkerij, onder leiding van Filip Van Roosendael, wordt in de regio voornamelijk geassocieerd met topkwaliteit, persoonlijk maatwerk en kraaknette plaatsing. En die reputatie heeft Filip voornamelijk te denken aan medewerkers. “Ik koester mijn bedrijf. Ik vind het dus ook heel belangrijk dat de mensen die hier komen werken, goed passen in het team en vooral altijd goedgezind zijn – want het zijn allemaal toffe gasten die eens willen lachen en zeveren”, lacht Filip.

Het betere schrijnwerk

Als je gemaakt bent voor het fijnere, kwaliteitsvolle handwerk, kan je bij Houtwerk zeker je ei kwijt, je ding doen, je hart ophalen… Benoem het zoals je wil. Deze Houtwerkers verzorgen gehele interieurs op maat voor privéwoningen. Een enorm dankbaar werk, volgens Filip: “Dit werk geeft enorm veel voldoening. Je begint van nul en ziet het volledige plaatje groeien. Onze klanten zijn altijd supertevreden van ons werk, waardoor er regelmatig champagne of pralines op ons staan te wachten als bedankje. Die voldoening is echt het belangrijkste.” 

Automatisch magazijn

Houtwerk is een moderne schrijnwerkerij die haast volledig computergestuurd is. Een automatisch magazijn, voorzien met de meest hedendaagse machines, maakt het werk voor jou als medewerker lichter. “Hier wordt niet gesleurd met dit of dat. Het is aangenaam werken én met kwaliteitsvolle materialen”, benadrukt Filip. Denk aan duurfineren, walnootfineren, exclusieve fineren, Solid Surface, of kunststoffen. Allemaal home made natuurlijk. 

Houtwerk

Werkzekerheid

Een degelijke, perfecte productie en afwerking. Voor minder gaan ze hier niet. Reclame maken is volgens Filip dan ook niet nodig: “Wij leven in principe enkel van mond-tot-mondreclame binnen deze regio. En daar hebben we méér dan voldoende werk mee. We zijn al een volledig jaar volgeboekt – tot april 2023.”

Zoetebekken

Al 20 jaar verzorgt Houtwerk de meest uiteenlopende interieurprojecten. Daar moet op geklonken worden! “In september gaan we een weekendje naar Frankrijk. Daar gaan we vertoeven in een kasteel, met hele gezin. Om de 5 jaar doen we zoiets speciaals. Tussendoor gaan we ook regelmatig iets eten op restaurant of organiseren we een BBQ.” Ook de echte zoetekauwen zullen breed glimlachen bij de wafeltjes die meegebracht worden door stagiaires, sporadische pralientjes of chocolade van paasklokken. “Het zijn echte zoetebekken hier, dus er wordt vaak wel eens iets extra’s op tafel gezet”, sluit Filip af. 

In contact komen met Houtwerk

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan