Overslaan en naar de inhoud gaan
Houtskeletbouw Horemans Danny Horemans

Ontdek het verhaal van de Belgische pionier Horemans Houtskeletbouw

36 jaar geleden richtte Danny Horemans zijn bedrijf ‘Horemans Houtskeletbouw’ in Oudsbergen op. Wat startte als een algemene schrijnwerkerij, werd snel een bouwbedrijf met de focus op houtskeletbouw. Vader Horemans vertolkte hiermee een echte pioniersrol in België.

In 2003 hebben de broers Sven en Wim de fakkel van hun vader overgenomen. Zij garanderen de continuïteit van Horemans Houtskeletbouw: een stabiel familiebedrijf dat hoge kwaliteit combineert met goede communicatie en een eigen productie.

Door vooruitdenken een vaste waarde in houtskeletbouw 

Houtskeletbouw Horemans is door zijn jarenlange ervaring een vaste waarde in houtskeletbouw. Bij houtskeletbouw bestaat het huis uit een houten geraamte. Zo een constructie is uiterst geschikt om de woning goed te isoleren en luchtdicht te maken op een ecologische manier. Bovendien is het een droge bouwmethode waarbij amper water wordt gebruikt. Houtskeletbouw garandeert lagere energiekosten en een kortere bouwtijd. Bij Horemans verzamelen ze bovendien zo veel mogelijk informatie vooraf om de woning virtueel te bouwen en zo de echte bouw vlot te laten verlopen zonder onvoorziene problemen. 

Houtskeletbouw Horemans Danny Horemans

Eigen productiehal is semi-geautomatiseerd

In de eigen productiehal in Oudsbergen wordt al het werk voor een bouwproject voorbereid. In het atelier gebeurt er niet alleen bandwerk maar zeker ook maatwerk. Bij Horemans zijn de beste tools en machines voorhanden om het maatwerk op elk moment in het proces te kunnen uitvoeren. Horemans geeft al zijn werknemers bovendien regelmatig interne en externe opleidingen om het niveau en de interesse van de werknemers hoog te houden. 

In contact komen met Horemans Houtskeletbouw

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Houtskeletbouw Horemans
Horemans Houtskeletbouw

Ervaring is niet het belangrijkste bij Horemans Houtskeletbouw, motivatie wel

Erwin en Raf onderbreken hun werkzaamheden in het atelier voor een gesprek met ons in de koffiekamer. Wij willen graag weten hoe graag zij hier bij Houtskeletbouw Horemans werken.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan