Overslaan en naar de inhoud gaan
Heyvaert & Co

Nick, medezaakvoerder van Heyvaert & Co: “Wij gaan mee in de wensen van onze vrachtwagenchauffeurs”

De voordelen van werken bij transportbedrijf Heyvaert & Co in Asse? “We zijn een echt familiebedrijf. De eigen vrachtwagen mag mee naar huis. We betalen stipt en correct. We voorzien alle mogelijke werkkledij – behalve het ondergoed. Dat moet je zelf maar regelen (lacht)”. Deze koel- en diepvriestransporteur verkoopt zichzelf bijna, lijkt het. Al zetten we deze troeven graag nog eens in the picture, want zaakvoerders én broers David en Nick Heyvaert zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C die het groeiende team van chauffeurs willen versterken.

Familiaal

“In principe zijn we met drie. Onze vader heeft het bedrijf zo’n dertig jaar geleden opgericht en maakt er nog steeds deel van uit. Hij reed destijds altijd zelf en heeft pas rond het jaar 2000 zijn eerste chauffeur aangenomen. Nu zijn we met zo’n 50 vaste chauffeurs in dienst. Het zit er dus van kinds af aan wel in. We reden al mee met hem toen we klein waren”, vertelt Nick. Dat het met de paplepel ingegoten is, is duidelijk. Nick en David trekken daarenboven zelf ook nog de baan op wanneer dat nodig is. “Dat maakt dat we ook heel aanspreekbaar zijn naar onze chauffeurs toe, aangezien we zelf nog in het veld staan. Wij weten perfect wat ze allemaal aan het doen zijn. Als er iets is, bellen ze: ‘Hey David, heb jij die winkel al eens gedaan? Ik weet niet hoe ik dat het beste los.”

Heyvaert & Co

Flexibel

Daar staan ze bekend om. Flexibiliteit. Zowel naar de klant toe, als naar hun medewerkers. “Wij doen ook wat andere bedrijven niet willen doen. Het beleveren van moeilijk bereikbare plaatsen hoort eveneens bij onze uitgebreide dienstverlening. Alle winkels moeten nu eenmaal beleverd worden. De klant kan altijd 100% op ons rekenen”, klinkt het. En voor de chauffeurs zelf is dat niet anders. “Naar verlof toe zijn wij heel flexibel, dat is zelden een probleem. We proberen ook mee te gaan in de wensen van de chauffeurs. Op privévlak, maar ook wanneer we een nieuwe vrachtwagen aankopen, polsen we naar hun verwachtingen. We verwachten dus flexibiliteit van hun naar de klant toe, maar die geven we ook terug”, stelt Nick. 

Correct en tijdig

We kunnen wel rond de pot draaien, maar een loon dat correct en vooral tijdig uitbetaald wordt is voor velen zeer belangrijk. Zo ook voor de Heyvaerts: “Wij betalen waar ze recht op hebben en op tijd. In het contract staat vermeld dat we voor de 7e van de maand horen te storten, maar meestal gebeurt dit zelfs al op de 1e.”

In contact komen met Heyvaert & Co

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan