Overslaan en naar de inhoud gaan
Het Ramenhuis

Het Ramenhuis, dat is sterk vakmanschap met de glimlach.

Het Ramenhuis is gespecialiseerd in het plaatsen van PVC, aluminium en houten ramen en deuren. Dit vooral bij particulieren en zowel bij renovatie als nieuwbouw. 32 medewerkers zorgen dag in dag uit niet enkel voor een smile op het gezicht van klanten, maar ook bij hun collega’s. Het bedrijf straalt groei en stabiliteit uit en dat zoeken ze ook bij hun nieuwe werknemers. Kandidaat-monteurs en opmeters worden hier maar wat graag verwelkomt. ‘We zijn niet op zoek naar ééndagsvliegen, maar naar mensen die kiezen voor stabiliteit’, oppert Paul Roosen, medezaakvoerder.

Openheid en transparantie

Vragen of problemen? Kloppen hoeft niet, want de deur van zaakvoerders Paul en Stefan staat altijd open. Een open en transparante communicatie dragen ze hier hoog in het vaandel, waarbij de feelgood van hun werknemers centraal staat. “We zijn geen psychologen,” lacht Paul, “maar we willen wel iets voor mekaar kunnen betekenen, zowel op professioneel of persoonlijk vlak.” Ook Stefan is niet vies van een onderonsje: “Ik babbel graag met mensen, dat helpt heel veel binnen dit bedrijf. Praten is belangrijk!”

Focus op kwaliteit

Het Ramenhuis voorziet haar medewerkers steeds van kwalitatief materiaal, opdoende dat het werk zo goed mogelijk uitgevoerd kan worden. Monteurs kunnen zich beroepen op Belgische topproducten, terwijl projectleiders de meest up-to-date software kunnen gebruiken. “Werken met kwalitatief materiaal is cruciaal en daar spelen we ook heel fel op”, claimt Stefan.

Het Ramenhuis

Samenspel

Welke functie je ook uitvoert, het team is een belangrijk aspect van de job. Overleggen met elkaar om zo elkaars talenten naar boven te brengen, is wat ze hier ambiëren. Het ene talent vult het andere aan, waardoor iedereen goed op elkaar is ingespeeld. Goede communicatieve vaardigheden en een open geest zijn hier noodzakelijk om de dynamische teamgeest te voeden. 

Work hard, play hard

Pak je agenda er maar al bij, want bij Het Ramenhuis nemen ze ontspanning héél serieus. Van BBQ’s tot uitstapjes naar de Efteling en Phantasialand, het hoort er allemaal bij. Het ontbijt met spek en eieren wordt door groot en klein gesmaakt op het jaarlijkse Sinterklaasfeestje, ter plaatse gebakken door de zaakvoerders zelf. Moeten we nog meer zeggen?

In contact komen met Het Ramenhuis

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan