Overslaan en naar de inhoud gaan
Hermos Transport

Goede afspraken maken goede vrienden: bij Hermos Transport staat onderlinge communicatie en maatwerk centraal.

Hermos Transport neemt alle transportzorgen van haar klanten over en zet logistiek maatwerk centraal. Het hoofdkantoor is gevestigd in Diepenbeek maar het bedrijf plant eind 2021 een verhuis naar een grotere site in Genk. Hermos Transport werd in 1983 opgericht door Jos en Frieda Hermans. In 2006 is dochter Ina in de zaak gestapt en vanaf 2011 hebben zij en haar man Patrick de fakkel volledig overgenomen. De basisfilosofie van het bedrijf bleef behouden: als vaste huistransporteur dag en nacht de baan op gaan voor haar klanten.

Van vader op dochter

Net zoals haar vader en moeder, vormt Ina Hermans een mooie tandem met haar man Patrick. Zij neemt het commerciële en administratieve gebeuren voor haar rekening en Patrick focust zich op het technische onderhoud en de verdere uitbouw van het wagenpark. De lijnen die haar vader heeft uitgezet worden zeker doorgetrokken, maar het bedrijf is op 10 jaar wel stelselmatig gegroeid. Het hart van het bedrijf is er nog steeds. Het is een menselijk bedrijf met korte communicatiekanalen: het is en blijft een familiebedrijf waar alles bespreekbaar moet zijn. Als vrouw neemt Ina het wel wat anders aan dan haar vader. Uiteraard legt ze haar eigen accenten aan het leidinggeven. 

Hermos Transport

Communicatie en stiptheid

Hermos Transport beschikt over een sterk team van een 65-tal Nederlandstalige medewerkers. Communicatie is erg belangrijk in het bedrijf, zowel tussen collega’s onderling als de communicatie naar de klanten toe. Een hoofdpunt voor Hermos Transport is het stipt nakomen van gemaakte afspraken. Goede afspraken maken goede vrienden. Van A naar B rijden is niet zo moeilijk, de chauffeurs van Hermos Transport steken ook ter plaatse de handen uit de mouwen en helpen eventuele problemen oplossen. 

Maatwerk

Hermos Transport rijdt zowel nationale als internationale ritten, zowel overdag als ’s nachts en zowel in de week als in het weekend. Voor elke klant wordt er op maat gewerkt en zijn er op vlak van goederen en producten zelden beperkingen. Klantentevredenheid staat op nummer 1. Om de planning van de wegtransporten zo vlot mogelijk te laten verlopen, werken zij met in-house planners. Dit team van planners stuurt de chauffeurs aan en maakt distributieroutes op zodat de klanten zich volop kunnen concentreren op hun corebusiness.

Hermos Transport

Toekomst

Dit najaar zal Hermos Transport verhuizen naar een nieuwe site op de Slingerweg in Genk. Ze gaan verhuizen naar een centrale plaats die in oppervlakte groter is zodat niet meer alles gefragmenteerd is. Alles zal samen kunnen komen op de site in Genk, zelfs een indoor truckwash, parkeerplaats voor alle vrachtwagens, een groot gebouw met plaats voor iedereen, mooie kantoren en een fijne chauffeursruimte. De toekomstvisie is vooral om de lange-termijnplannen met vaste klanten uit te bouwen en een gestage groei te blijven ambiëren, niet exponentieel maar geleidelijk aan zodat het aangenaam blijft voor iedereen.

In contact komen met Hermos Transport

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan