Overslaan en naar de inhoud gaan
HDM

Als digital marketeer bij HDM weet Lisa dat het niet enkel draait rond likes en comments

Lisa Theunis werkt sinds 2020 als digital marketeer bij HDM in Peer. HDM is hoofdzakelijk gespecialiseerd in vloeren, wandpanelen en plafondpanelen. Communicatie is daarbij key. Daarom zorgt ze, samen met haar nieuwe collega Fabrice, voor alles wat online communicatie betreft. Denk aan content voor de website, social media posts, mailings… ‘Eigenlijk het totaalplaatje wat het online gedeelte betreft’, lacht Lisa. 

Hoe vond je je weg naar HDM, Lisa?

“Ik was opzoek naar een nieuwe job. Ik zag deze vacature via LinkedIn en ben hier vervolgens komen solliciteren. Er was onmiddellijk een goede klik en ik kon direct beginnen. Dat was heel leuk!”

Kan je ons even vertellen wat HDM precies doet?

“HDM verkoopt wand- en plafondpanelen, vloeren, gevelbekleding en carportpanelen. Dat is de core business. Binnenkort gaan we ook zelf met de productie beginnen van onze Aqua-Step producten. Dat zijn panelen voor overal in huis, maar vooral voor badkamers is dat heel interessant. Daarnaast hebben we verschillende webshops. De één gericht op particulieren, terwijl de andere meer op B2B focust. We zitten niet enkel in België, maar ook in Nederland en Luxemburg. Daarbovenop hebben we ook nog HDM Wonen. Dat is de toonzaal, voor alle interieurinrichting – de aankleding, zeg maar. Dit gaat verder dan enkel vloer- en wandpanelen.”

Wat vind jij het leukste aan jouw job?

“Het leukste aan mijn job is dat het heel gevarieerd werk is. Het is altijd iets anders, omdat je als digital marketeer gewoon een heel breed takenpakket hebt. Ik heb daarbij mijn eigen verantwoordelijkheden – ik mag dus veel dingen zelf invullen. Dat vind ik heel tof!”

HDM

En als de job goed zit, zit de sfeer ook goed?

“Zeker en vast! Er hangt een heel open sfeer. Er is geen echte hiërarchie hier. Je kan bij de managementleden altijd terecht, de deur staat altijd open. ‘s Middags zitten we ook samen om te lunchen. Een van onze collega’s is nu een wandelclubje gestart (lacht). Dus nu gaan we tijdens de middag altijd even een wandelingetje doen. Soms doen we ook eens een activiteit samen, zoals afgelopen zomer. Er werd een BBQ georganiseerd, inclusief Nederlandse schlagerzanger. Dat was wel ambiance! (lacht)”

Dat kunnen we ons voorstellen! Welk profiel zien jullie momenteel bij het team passen?

“We zijn nu vooral op zoek naar iemand in de sales hoofdzakelijk – een accountmanager. Die mag dus wel al wat ervaring hebben. Het spreekt voor zich dat je als verkoper best wat flexibel bent, goed kan communiceren en voeling hebt met klanten én ons team. Een fijne, open persoon!”

In contact komen met HDM

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan