Overslaan en naar de inhoud gaan
Reumers

De familiale sfeer en topkwaliteit maakt Group Reumers Tuinwerken uniek

Reumers Tuinwerken blinkt uit in tuinaanleg en groendesign. Al 25 jaar lang ontzorgt ze particulieren en professionelen van A tot Z op vlak van ontwerp, totaalaanleg en onderhoud van tuinen en groendaken. Dankzij de onderscheidende kwaliteit loopt de mond-aan-mondreclame als een trein en vinden klanten hun weg naar deze specialist uit Bree. Een breed netwerk van partners zoals architecten en onderaannemers zorgt ervoor dat de camionetten van Group Reumers Tuinwerken heel België doorkruisen. Maar hoeveel kilometers er vandaag ook op de planning staan... Elke dag begint steevast met een koffie op de thuisbasis in Bree.

Persoonlijke aanpak

Een mooie tuin om in te vertoeven wordt steeds waardevoller. Het team van vakmannen van Group Reumers Tuinwerken trekt er dagelijks op uit om tuinen en groendaken aan te leggen. Als klant kan je tijdens het proces steeds terecht bij één contactpersoon. Voor de klant is het een grote meerwaarde dat hij door één bekend gezicht wordt bijgestaan van het eerste contact tot de afterservice. Dat die klanten enkele jaren later terug komen om datzelfde bekend gezicht in te schakelen voor een nieuw project, is niet uitzonderlijk.

Topkwaliteit & Innovatie

De persoonlijke aanpak in combinatie met de uitmuntende kwaliteit en afwerking is wat Group Reumers Tuinwerken onderscheidt van anderen in de sector. Met hun jarenlange ervaring en productkennis staan ze klanten bij en denken ze creatief mee over de plannen en productkeuzes. Niets is onmogelijk. Daarnaast spelen ze snel in op nieuwe trends en blijven ze op de hoogte van de recentste producten. Zo garandeert Group Reumers Tuinwerken enkel topkwaliteit met luxeproducten voor de klant en blijven ook de werknemers altijd bijleren en groeien.

Group Reumers

Hecht team & betrokken zaakvoerders

Group Reumers Tuinwerken kan dagelijks rekenen op 15 geschoolde vakmannen. En die worden gewaardeerd binnen het bedrijf. Een praatje in de ochtend met een kopje zwart goud alvorens elke ploeg naar zijn werf vertrekt, is ondertussen traditie geworden. De zaakvoerders hechten veel waarde aan verbondenheid binnen het team. Ze zijn dan ook steeds zelf van de partij om de dag te starten of te eindigen samen met de medewerkers.

Gepassioneerde vakmannen

Een bedrijf moet geleid worden en dat doen de zaakvoerders glansrijk, maar ze zijn zelf ook echte vakmannen en niet weg te houden van de werf. Ze zijn dagelijks te vinden bij één van de projecten waar het team aan werkt. Dat wordt sterk geapprecieerd door de klant, geeft vertrouwen en motiveert tegelijk ook de medewerkers. Vakmannen met ervaring, een flexibele ingesteldheid en heel veel goesting om te werken zijn enkele eigenschappen die nieuwe werknemers van Group Reumers Tuinwerken moeten bevatten. In ruil daarvoor kunnen nieuwe teamleden rekenen op een hecht, professioneel team met een familiale sfeer, een management dat altijd voor hen klaarstaat en exclusieve projecten om trots op te zijn. Een tuin waar je zelf mee in de wolken zou zijn, voor minder doen ze het niet bij Group Reumers Tuinwerken.

In contact komen met Group Reumers

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan