Overslaan en naar de inhoud gaan
Group Reumers

Andy kreeg de kans om een mooie carrière uit te bouwen bij Group Reumers

Andy put veel energie uit zijn job bij Group Reumers Tuinwerken in Bree. Hij kreeg hier de kans om een mooie carrière uit te bouwen. Een nieuwe collega die even gemotiveerd is als hijzelf is altijd welkom!

Andy, hoe lang maak je al deel uit van Group Reumers Tuinwerken?

Andy: Ik ben hier al tien jaar in dienst. Na mijn leercontract kreeg ik de kans om hier meteen te beginnen. Dit was mijn eerste vaste job en ik ben hier blijven plakken. Ik heb me hier kunnen bewijzen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik een mooie carrière bij Group Reumers Tuinwerken heb uitgebouwd. Ik kan zeggen dat ik hier zowel verantwoordelijkheid als vrijheid heb. Na zoveel jaar voor de firma te werken, voelt het ook als familie.

Group Reumers

Wat zorgt er voor dat je hier graag werkt bij Group Reumers Tuinwerken?

Andy: Ik werk hier graag omdat ik hier gewaardeerd wordt. Alle kansen die ik heb gekregen om bij te leren - en dat zijn er veel - heb ik altijd met twee handen gegrepen. Over het loon mag ik bovendien ook niet klagen. Het werk op zich vind ik uiteraard heel fijn, ik ben heel graag buiten met mijn handen bezig, anders hou je het niet zo lang vol. De projecten hier bij Group Reumers Tuinwerken zijn altijd heel gevarieerd. Soms werken we aan een tuin met een zwembad en de andere keer leggen we bijvoorbeeld een buitentrap aan. Er is hier ook ruimte voor eigen input en creativiteit. Ik heb de vrijheid om in overleg met de klant zelf iets uit te tekenen. Zolang het budget en het nodige materiaal aanwezig is, kan dat. 

Hoe onderscheidt Group Reumers Tuinwerken zich van andere tuinbedrijven?

Andy: Wij onderscheiden ons door ordelijkheid en stiptheid. Alle materialen zijn hier bovendien super om mee te werken. Als er toch iets zou mislopen, kan je dat altijd aanhalen en dan wordt het opgelost. Klanttevredenheid staat op de eerste plaats. We proberen alles te doen om de klant tevreden te stellen. Group Reumers Tuinwerken is een goed georganiseerd bedrijf. Niet alleen naar de klanten maar ook naar de werknemers toe.

Group Reumers

Hoe is de sfeer onder de collega’s?

Andy: De sfeer zit heel goed. Als je het goed kan vinden met je collega’s kom je met plezier werken. Dat resulteert dan in een mooi afgeleverd project. Na verloop van tijd ben je ook goed op elkaar ingewerkt. Neem nu bijvoorbeeld onze nieuwe collega Benny. Hij is hier nog maar een anderhalve maand geleden gestart maar is hier al goed geïntegreerd. Daarnaast zijn onze bazen ook goed voor ons. Je kan altijd bij Wouter terecht als je iets kwijt wil. Zo ben ik bijvoorbeeld met hem in gesprek gegaan door persoonlijke omstandigheden. Wouter heeft toen naar mij geluisterd en sindsdien wordt er rekening gehouden met mijn vragen. Daar ben ik erg dankbaar voor!

Hoe zou je iemand overtuigen om voor Group Reumers Tuinwerken te komen werken?

Andy: Als je al wat ervaring hebt in tuinaanleg is dat zeker mooi meegenomen. Maar het allerbelangrijkste hier is motivatie. Onze ideale nieuwe collega is iemand die werkwillig is en de handen uit de mouwen wil steken. Je leert hier veel door het te doen dus een interne opleiding wordt voorzien. Als je je werk goed doet, word je ervoor beloond. Je krijgt hier veel kansen om door te groeien. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Wouter probeert ons ook altijd te stimuleren om ons werk zo goed mogelijk te blijven doen. Bij Group Reumers Tuinwerken vinden ze het belangrijk dat de werknemers zich goed voelen. Als je je goed voelt binnen een bedrijf ga je je werk ook beter uitvoeren. Daarnaast zijn ze hier ook flexibel en ze staan altijd open voor communicatie. Mij krijgen ze hier niet snel weg!

In contact komen met Group Reumers

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan