Overslaan en naar de inhoud gaan
Groep Boden

Bij Opel Garage Boden verloopt alles steeds gesmeerd

Dan hebben we het niet enkel over het onderhoud van wagens, maar eveneens het teamwork wat erachter zit. Met twee vestigingen, In Hasselt en Tongeren, sleutelen ze hier niet alleen aan carrosseries, maar vooral aan de toekomst: “We zijn een gezonde groep, die behoorlijk in expansie is. Het is en blijft een doorwinterd familiebedrijf in een zeer veranderende automobiele wereld”, vertelt Pascal Heuvels, Aftersales Manager bij Groep Boden Hasselt. 

Motivatie

Gemotiveerde jonge mensen die willen leren. Die zien ze bij Garage Boden graag verschijnen. Heb je daarentegen al heel wat ervaring op je palmares staan? Geen paniek, dan word je minstens even warm onthaald. Desalniettemin is er bij Boden steeds de ruimte om te blijven leren en ontwikkelen. Interne of externe opleidingen vormen hier eerder de regel dan de uitzondering. Hoe meer kennis, hoe vlotter je werkt!

Groep Boden

To the point

Wanneer we vertellen dat Pascal Heuvels afkomstig is van Nederlandse bodem, verklappen we al een groot deel van het to-the-point verhaal. De openheid en eerlijkheid die onze Noorderburen uitstralen, vind je eveneens in sterke mate terug bij Groep Boden. “Ik ben een heel direct en open persoon. Ik ben dan ook geen traditionele manager die strak in het pak zit. Het is een heel open verstandhouding”, aldus Pascal. Hoewel de directe communicatielijnen de dragers vormen van de Bodense bedrijfscultuur, blijft de werksfeer gemoedelijk en relax. Een frietjes- of pizzadag, pintje na het werk of een teambuilding in Durbuy: het kan en zal deel uitmaken van jouw agenda. 

Groep Boden zkt. Jou

Je wilt werken binnen een sterke familiale en betrouwbare automobiele groep. Je legt kansen en opportuniteiten ’s ochtends tussen je boterham. Je weet hoe je begint aan een onderhoud en waar je op moet letten. Driedubbel check? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Sleutel jij mee aan de toekomst van Groep Boden? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Groep Boden

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan